28 Şub 2008 #11 burock2000 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Şub 2007 Mesajlar 1,521 Tepkime puanı 0 Puanları 0 daha neler ne 800ü. tutturabildiğine mantığı.
29 Şub 2008 Konuyu Başlatan #12 a.kerim Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Ocak 2008 Mesajlar 544 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 47 arkadaşlar ankarada aynı parçayı 125 ytl ye buldum servis fiyatları çok pahalı
29 Şub 2008 #13 burock2000 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Şub 2007 Mesajlar 1,521 Tepkime puanı 0 Puanları 0 iş ahlakı kalmamış bazılarında.
29 Şub 2008 #14 tandeg Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Eki 2006 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Tuttuğunu afedersin
29 Şub 2008 #15 M.YILDIZ Forum USTA'sı Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Eyl 2006 Mesajlar 6,698 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 tamir takımını değişip bı dene bazen gene duzelmıyor. frende ne gıbı bı sorun var? ayagını basınca yavas yavas ınıyormu? yoksa hıdrolıkmı kacırıyor?
tamir takımını değişip bı dene bazen gene duzelmıyor. frende ne gıbı bı sorun var? ayagını basınca yavas yavas ınıyormu? yoksa hıdrolıkmı kacırıyor?
1 Mar 2008 #16 orhan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Şub 2008 Mesajlar 82 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 67 urfadasın buralarda nasıl yaptıracaksınıki.yine en hesaplı büyükşehirlerde yaptırırsın.
2 Mar 2008 #17 burak10 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Ara 2006 Mesajlar 263 Tepkime puanı 0 Puanları 0 a.kerim' Alıntı: arkadaşlar 97 model astramın fren merkezi bozulmuş servise götürdüm 800ytl istediler daha ucuza bulacağım yer varmı yardımcı olursanız çok sevinirim Genişletmek için tıkla ... urfada özel opel servisi varsa oraya git. ayrıca ne oldu da fren merkezi bozuldu? sorunun ne? yağ kaçağı falanmı var?
a.kerim' Alıntı: arkadaşlar 97 model astramın fren merkezi bozulmuş servise götürdüm 800ytl istediler daha ucuza bulacağım yer varmı yardımcı olursanız çok sevinirim Genişletmek için tıkla ... urfada özel opel servisi varsa oraya git. ayrıca ne oldu da fren merkezi bozuldu? sorunun ne? yağ kaçağı falanmı var?
2 Mar 2008 #18 tansugurler Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 2,319 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 51 burak10' Alıntı: urfada özel opel servisi varsa oraya git. ayrıca ne oldu da fren merkezi bozuldu? sorunun ne? yağ kaçağı falanmı var? Genişletmek için tıkla ... sorun ne arkadaşım merkez kolay kolay bozulmaz
burak10' Alıntı: urfada özel opel servisi varsa oraya git. ayrıca ne oldu da fren merkezi bozuldu? sorunun ne? yağ kaçağı falanmı var? Genişletmek için tıkla ... sorun ne arkadaşım merkez kolay kolay bozulmaz
10 Mar 2008 Konuyu Başlatan #19 a.kerim Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Ocak 2008 Mesajlar 544 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 47 tansugurler' Alıntı: sorun ne arkadaşım merkez kolay kolay bozulmaz Genişletmek için tıkla ... valla fren pedalı yumuşadı zor tutuyor servis fren merkezi bozuk dedi ve fiyatıda malum
tansugurler' Alıntı: sorun ne arkadaşım merkez kolay kolay bozulmaz Genişletmek için tıkla ... valla fren pedalı yumuşadı zor tutuyor servis fren merkezi bozuk dedi ve fiyatıda malum
10 Mar 2008 Konuyu Başlatan #20 a.kerim Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Ocak 2008 Mesajlar 544 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 47 astrammm' Alıntı: tamir takımını değişip bı dene bazen gene duzelmıyor. frende ne gıbı bı sorun var? ayagını basınca yavas yavas ınıyormu? yoksa hıdrolıkmı kacırıyor? Genişletmek için tıkla ... pedal yavaş yavaş dibe çöküyor ve fren çok az tutuyor ama bazen proplem olmuyor ve bu yüzden hala yaptırmadım
astrammm' Alıntı: tamir takımını değişip bı dene bazen gene duzelmıyor. frende ne gıbı bı sorun var? ayagını basınca yavas yavas ınıyormu? yoksa hıdrolıkmı kacırıyor? Genişletmek için tıkla ... pedal yavaş yavaş dibe çöküyor ve fren çok az tutuyor ama bazen proplem olmuyor ve bu yüzden hala yaptırmadım