fren balatası kontrolü

emreucar06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba,

Bir süredir yol bilgisayarında "fren balatası kontrolü" mesajı çıkıyordu. Özel servise gittim, balatalar değişti ancak mesaj hala çıkıyor. Sebebi ne olabilir? Yeni balatalar yan sanayi, acaba orijinal olmadığı için mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Fren balataları değiştikten sonra servisin onu elle silmesi gerekmiyor mu?

bencede. ancak onada ayrı ücret isteyebilirler dikkat et.

Yok canım belki netten araştırarak kendisi de yapabilir.Fakat servisteki bilgisayarla silinmesi gerekiyorsa yapılamaz.Fakat sildikten sonra bir daha çıkarsa sorun var demektir ;)

yan sanayi balata ise uyarı çıkmaz. kalan uyarıyıda silmeleri lazım. ama bir daha uyarı sistemi çalışmayacaktır yan sanayi olduğu için.

Yok canım belki netten araştırarak kendisi de yapabilir.Fakat servisteki bilgisayarla silinmesi gerekiyorsa yapılamaz.Fakat sildikten sonra bir daha çıkarsa sorun var demektir ;)
sanmam. bilgisayar yardımıyla siliniyor diye biliyorum.

usta benım anlamadıgım servıste yan sanayı nıye takılıyor kı ??
keske netten ucuza orjınalını alsaydında sen dısarda taktırsaydın

fren balatalarında sensör vardır balata bitince sensör diske sürterek devreye giriyo ve yol bilgisayarı ekranında,balata uyarısını görüyosunuz.balata değişince o sensörlerinde değişmesi lazım.

evet bende sensörler değişmesi lazım diyebiliyorum daha önce benzer birkonu vardı

Balataların orjınal olup olmamasından dolayı degıl tech2 ye baglatıp sılınıyor..

Geri