Fren balatası bitmis mi

expertus3042

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
S.a. arkadaslar 2004 astra h aracim ekraninda fren balatsi uyari veriyor. Ancak balatalar daha gider gibi . asagi resim ekledim sizce durum nedir?
1049e9619ffa201286aabd83c6528f43.jpg
43c0b79f4144099ddf7a66b882a48d8d.jpg

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

S.a. arkadaslar 2004 astra h aracim ekraninda fren balatsi uyari veriyor. Ancak balatalar daha gider gibi . asagi resim ekledim sizce durum nedir?
1049e9619ffa201286aabd83c6528f43.jpg
43c0b79f4144099ddf7a66b882a48d8d.jpg

Kesinlikle bitmiş daha fazla bu şekilde kullanma diski de yersin masrafın katlanır.

Benim aracım 2009 Astra H Elegance. Hiç balata uyarısı vermedi şimdiye kadar(daha önce değiştirmeme rağmen).
Bütün Astralar'da var mı bu uyarı sistemi acaba ?

Balataya bağlı sensor olur aşınmadan dolayı balata diske yaklaştığı zaman ekrana uyarı düşer,aynı zamanda balata üzerinde çelik yay var aşınma kritik seviyeye geldiği zaman yay diske dokunur ve gıcırtı (metalin metale sürme sesi) sesi çıkarır bundan balatanın bittiği anlaşılır.

bence diskide değiştirin zamanı gelmiş

Arkadaşım, bir araçta asla idare eder olmaz, bunu bir kere anlamanız lazım, sonuçta bu araçla hayat taşıyorsunuz bunu unutmayın,

Her 30 bin balata bitmemiş az kalmış bile olsa hemen yenilerim. Titiz birisi olduğum için Diskimi 55 binde yeniledim. Lastik,Fren diski ve balata şakaya gelmez diye düşnüyorum... Uyarı veriyorsa zaten değiştirin :)

Her 30 bin balata bitmemiş az kalmış bile olsa hemen yenilerim. Titiz birisi olduğum için Diskimi 55 binde yeniledim. Lastik,Fren diski ve balata şakaya gelmez diye düşnüyorum... Uyarı veriyorsa zaten değiştirin :)
Tesekkuurler arkadaslar. Astra h 2004 icin ön balata ve disk fiyat nedir marka tavsiye edebilirmisiniz arkadaslar. Gaziosmanpasa da oturuyorum aksarayda calisiyorum bu aralarda tavsiye edeceginiz usta ve parcaci varmıdır.

Tesekkuurler arkadaslar. Astra h 2004 icin ön balata ve disk fiyat nedir marka tavsiye edebilirmisiniz arkadaslar. Gaziosmanpasa da oturuyorum aksarayda calisiyorum bu aralarda tavsiye edeceginiz usta ve parcaci varmıdır.

Balkan Opel Parça dan alabilirsiniz. Gm, Trw, Delphi yada Bosch olsun.

Ben delpihi disk kullanıyorum şu anda. Tek memnun olmadığım husus ise, diskin balata ile temas etmeyen yerleri paslandi. Delphi diski onermem.

Geri