fren balataları

salih_akkaya

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar fren balataları opel de vectra kaç bin de bir değişir benim frenler biraz boşluk yapmış gibi geliyor..ilk günkü tutuşu yok kaç bin km gider acaba bir fren balatası normal şehir içi kullanıma göre tabiki..

Bildiğim Kadariyla Yol Bilgisayarin Fren Balatalarin Durumunda Size Bilgi Verecektir. Bu Araçlar Ileri Teknoloji Araçlari Eski Araçlar Gibi Gelişi Güzel şu Eskidi Diyip Değiştirerek Iktisadi Yönünü Zarara Sokmamalisin, Halen Emin Diilseniz Bir Servise Kontrol Ettirin önem Gerektiren Parçalar

benim arabam 2001 opel vectra comfort ve yol bilgisayarında bu tür bilgiler alabiliyormuyum ögrenebilirmiyim...fren balatası bitiyor diye bir ikazda bulunuyor mu sadece hava derecesi bir de radyo frekansı saat görüyorum ekstra hiç bir şey görmedim daha..araçda...bu tür uyarı yapıyormu bilmiyorum

Maalesef Senin Arabada Yol Bilgisayari Yok....

e benimkinde yolbilgisayarı warda noluyo brake light check brake light check başka bi şey yok :)

valla bence götur bı servıse baksınlar.. dıstan bakınca bıtmemıs gıbı görunebılır sana.. 40,000 rahat yapar

Benim ki gibi yansanyı ETB marka takarlarsa 10.000 km patlar ALLAH korusun ölümden dönersin.:( :( :mad: :mad: :confused:

arkadaşlar benım basıma ne geldi
arabayı yağ değişimi için servise götürdüm fren balataları bitmiş dediler arabanın kilometresi 16500 sizce normal mı?

balataların tam olarak bitmemiştir ama bidahaki bakıma kadar gitmeyeceği için deiştirmişlerdir!
reco' Alıntı:
arkadaşlar benım basıma ne geldi
arabayı yağ değişimi için servise götürdüm fren balataları bitmiş dediler arabanın kilometresi 16500 sizce normal mı?

hasang' Alıntı:
balataların tam olarak bitmemiştir ama bidahaki bakıma kadar gitmeyeceği için deiştirmişlerdir!
:good:

Geri