Fransa'nın sözde Ermeni soykırımı yasa tasarısına karşı imza kampanyası

Aynen Ole Arkadasim Ama Sayfayi Acipta Okuyamadim....

Attim

imzamıızda attık ....
butür konularda duyarlı olmak gerekir

Arkadaşlar söz konusu yasa tasarısı Fransız parlementosu tarafından kabul edildi. Bu tavrı protesto ediyorum.

Aşağıdaki linkte imza kampanyası devam ediyor. 40.000 kişiyi geçmiş.
http://www.auxelusdelanationfrancaise.com/default-tr.asp

Artık ne faydası olur ki diye düşünmeyin girip imzalayın, zannediyorum, senato tarafından iptal edilme olasılığı var.

Fransa tarafından çeşitli ödüllere layık görülmüş YÖK başkanı Erdoğan Teziç Fransız yöneticilere hitaben yolladığı mektupta genç nesillerin nefret ve düşmanlık duygularını körükleyecek bu tür bir yasanın çıkarılmasına engel olun çağrısı yapıyordu.

Gel de nefret ve düşmanlık besleme şimdi...

Olivier Pascal Nouma olarak imzaladım

Takma ya da sahte isim kullanmanıza gerek yok. Türk-Fransız Ticaret Derneği tarafından organize edilen sivil bir girişim. Lütfen katılmaktan ve esas adınızı kullanmaktan kaçınmayın.

imz tam destek atam izindeyiz sen rahat uyu..

benden bi imza daha, umarım bu talihsiz karar senatodan geri döner.. gerçekten insanlık ayıbı.. sömürgeci fransa kendi tarihindeki mezalimlerini unutuyor galiba.. amaçları Türkiye'yi içten parçalamak.. buna kimsenin gücü yetmeyecek..

barcha' Alıntı:
benden bi imza daha, umarım bu talihsiz karar senatodan geri döner.. gerçekten insanlık ayıbı.. sömürgeci fransa kendi tarihindeki mezalimlerini unutuyor galiba.. amaçları Türkiye'yi içten parçalamak.. buna kimsenin gücü yetmeyecek..

+99999999999999999999999999999999

Geri