Frankfurt Fuarından İlk Görüntüler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan browerdi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugün Hürriyet'in internet sitesinde, arabanın üzerinde nal gibi Opel arması olmasına rağmen Ampera'nın altında Audi R8 5.2 Quattro yazıyordu. Kimleri çalıştırıyorlar bu gazetelerde anlamıyorum ki...

Erman abi onu anlarım hadi bi yanlışlıktır olmuş ama bugün habertürkün "Frankfurt Otomobil Fuarı 2009 Foto Galerisi" adlı konusuna giriyorum toplam 47 adet resim var ama resimlerin hiçbirinde araba göremedim hepsini koyup konuyu kirletmek istemiyorum girin bakın ama sadece 2-3 örnek koyuyorum rezlligi görün diye..

Yurdum insanının habercilik anlayışı..

astra güzel duruyor gerçekten özellikle beyazı

Tek kelimeyle sahane ne demeliyizki bu resimlere.
Hersey kendini belli ediyor.

Beyaz astra mükemmel. Gerçekten Golf 6 yalan olacak.

süper görünüyor..

Katılıyorum Sercan. Millet bunlardan ne bekliyor. Bunlar ne veriyor. Yurdumun habercileri işte. "Biz oradaydık."

arkadaslar bayramin hemen sonrasinda bende ordayim resimler ceker sizlerle paylasirim..bende yeni astrayi cok begendim gercekten golfü topraga gömecege benziyor ..

vw tarihin hatasını yaptı golf 5 i makyajlayıp 6 diye yutturmakla:))

Opel'in yakaladığı yeni çizgi çok iyi, sırayla bütün modellerine yansıyor. Hepsi çok şık olmuş. Golf'ten filan çok daha alımlı yeni astra :good:

Bu arada Kadett B'yi de koymuşlar fuara, ona takıldı gözüm :) Bizim de vardı bi tane

Geri