Fotograftaki parça...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VeCCtrA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

VeCCtrA

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bana fotograftaki parçanın otomatik far seviye sensörü olduğu söylendi. Doğru veya yanlış olduğunu anlayan var mı acaba ? Birde ön arka fark ediyor mu ? Bunların hepsini bilenler için son sorum fiyatı hakkında bilginiz var mı ?
43886983na4.jpg

Bakıp geçmeyelim :D

abi bakıtyom ama ne olduğunu bilmiyom :)

otomatik far sensörü elektronik bir parçadır; hava karardığında farın düğmeye basılmadan otomatik olarak yanmasını sağlar; bu resimdeki parça mekanik bir parçayabenziyor; eğer farlarla ilgiliyse far ayar motoru olma ihtimali var;ama öyle olduğundan da tam emin değilim...

otomatik far sensörü elektronik bir parçadır; hava karardığında farın düğmeye basılmadan otomatik olarak yanmasını sağlar; bu resimdeki parça mekanik bir parçayabenziyor; eğer farlarla ilgiliyse far ayar motoru olma ihtimali var;ama öyle olduğundan da tam emin değilim...

zaten arkadaşta demiş far ayar sensörü yani otomatik far yükseklik ayarını yapan parçamı diye bi anlaşmazlık olmuş sanırsam;)

Otomatik far seviye sensörü demiştim ben. Yani yükseklik ayarını aracın durumuna göre otomatik olarak yapan parça sanırım. Önde ve arkada 1'er tane bulunuyormuş... Sorum güncel...

serkan hayırdır problemmi var

Şimdilik yok gibi ama arada bir uyarısı çıkıyor. Farları temizletmiştim,ondan 2-3 gün sonra başladı, soketlerden olabilir dediler ama yinede gidip parça fiyatı araştırdım..50-60 YTL çıkma fiyatı. Servise tekrar gidemediğim için parça bu mu değilmi emin değilim, ondan sordum.

Son düzenleme:
Servise gitmeden çıkma fiyatlarını araştırıyorum, tavsiye ederim. Aşağı yukarı bir fikriniz olur kazıklanmamak için :D

Yok mu arttıran :D

Geri