Fotoğraflara ulaştım

mustafasadık

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar bildiğiniz gibi, pert aracı tarafıma hasarsız kazasız diye satmışlardı, yargıya gitmeden önce delil ve kendi çabalarımla bişeyler yapabilrmiyim diye uğraşıyor idim.

Uğraşlarım sonucunda başka bir ilde bulunan firmadan aracın kaza fotğraflarına ulaştım..

ben bu fotoğraflarla ne yapabilrim. aracı satarken bana faidesi olurmu,
Fotoğrafları bi opel ustasına ( sanayi ustası) çünki X yetkili servisi arabadan hiç anlamıyor bi sanayi ustasına fotoğrafları göstersm yorumlarmı acaba

Merhaba Arkadaşlar bildiğiniz gibi, pert aracı tarafıma hasarsız kazasız diye satmışlardı, yargıya gitmeden önce delil ve kendi çabalarımla bişeyler yapabilrmiyim diye uğraşıyor idim.

Uğraşlarım sonucunda başka bir ilde bulunan firmadan aracın kaza fotğraflarına ulaştım..

ben bu fotoğraflarla ne yapabilrim. aracı satarken bana faidesi olurmu,
Fotoğrafları bi opel ustasına ( sanayi ustası) çünki X yetkili servisi arabadan hiç anlamıyor bi sanayi ustasına fotoğrafları göstersm yorumlarmı acaba
fotolar mahkemede delil yerine geçer o kesin(baskıysa çoğaltmanızda yarar var kaybolur falan o kadar emek boşa gitmesin) aracın sadece dıştan olarak mı fotoğraf çekilmiş eğer sasede oynama varsa fotolarda dıştansa ustalar pek anlamayabilir onun yerine bu işlerden anlayan birine git sağına soluna iyice baksın lifte alıp şaseye baksınlar yetkili servis olmasın fakat bu işleri anlayan biri ne bilim galerici olur araba alım satımı yapan biri olur vs.

fotoğrafları atabirmisin arkadaşın sakıncası olurmu

Geri