Forumun en sade arabası :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ewo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
oncelikle araban temiz ve arjinal gozukuyor, allah tabanini duz bastirsin

arkadaslar bir sey sorucam, ben mi cok cahilim bilmiyorum ama ben derbeder arkadasimiz gibi arabamin fotolarini bir turlu foruma ekleyemedim, nasil olur anlatirsaniz sevinirim.

http://imageshack.us/ sitesine resmini upload ettikden sonra orda forums yazan linki (2. link) buraya yapıştırırsan olur kardeş

arkadaşlar ben kararsız kaldım jantlar hakkında sağ alt köşede yazan numaralara göre sizinde tavsiyelerinizi öğrenebilirmiyim yada farklı model tavsiyelerinizi şimdiden teşekkürler.

kazasız belasız günlerde kullanın. ben de sadelikten yanayım..

ben kaza yaptıktan sonra boyattım cok güzel durduu tavsiye ederiimmm....ama alt kısımdaki siyah yer yanlarıda araabanın rengide olursa daha güzel olurr....

ben kaza yaptıktan sonra boyattım cok güzel durduu tavsiye ederiimmm....ama alt kısımdaki siyah yer yanlarıda araabanın rengide olursa daha güzel olurr....

geçmiş olsun kardeş tavsiyeleriniz için teşekkürler.Bide yukardaki jant modellerinden hangisi daha hoş durur sizce ?

temiz araba gğle güle bin

maşallah kazasız belasız,gözüme takıldı stopların rengi normaldede çokmu açık fotodamı öle çıkmış yoksa

maşallah kazasız belasız,gözüme takıldı stopların rengi normaldede çokmu açık fotodamı öle çıkmış yoksa

baya açık renk bide fotonun çekildiği gün arabayı yıkatmıştık bişi sürmüşler birazda onun etkisi var ama yinede baya açık renk bi ara karartmak lazım :D

Geri