!!!Forumumuzun Kalitesi Düştümü???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:D

önerilerinizi alalım. seviyeyi nasıl kurtarırız? Samet te bunu demek istiyor sadece. yani seviye düştü demekle olmaz bence bu işler. biz yönetim olarak forumdaki konuları denetliyoruz tamam elimizden geldiğincede anlayışlı davranıyoruz. ama insanlar benzine yine zam diye konu açmaktan sıkılmıyorlarsa bizim suçumuz ne :D bence bu konuyu açmak yerine önerileriniz konusuna şu şöyle yapılsa daha iyi olmaz mı gibi konu açılabilirse faydası olur.

Yap -islet-devret hesabi siteyi ozellestir baskan . Veya girisi parali yap. ))))))))

Arkadaşlar ben, içimden geldiği gibi hitap ediyorum, kusura bakmayın. Herkese genelde, kardeşim diye hitap ederim, saygıda kusur etmemeye çalışırım. Benimde forumlardan olsun, oyunlardan olsun, edindiğim arkadaşlıklar var, hatta ailecek gider geliriz. Yaşı 45 olan arkadaşıma bile kardeşim derim ki; o da buna takılmaz biz arkadaşız der. Aksine benim onu yaşıtım gibi görmem, onun hoşuna gider. Hatta 54 yaşında dostum dediğim bir arkadaşım vardır, onada şimdiye kadar abi dememişimdir!... Benim bu tutumumdan rahatsız olacak olanlar belirtsinler, beyefendi olarak hitap edeyim. Tabii hoşlarına giderse... Ben burada sorunlarıma çözüm ararım, çözüm arayanlarada elimden geldiğince bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım... Şimdiye kadar 1 tane konu açmışımdır onuda teşekkür etmek için, konuşmak istediğim konuyla ilgili araştırırım. ilgili konuyu bulur ordan yazarım. Forum kirliliğine bende karşıyım, bazen alt alta aynı konu adlı paylaşımlara rastlıyorum. Bu durumdan bende rahatsız oluyorum, hangisine yazacağıma karar veremiyorum, bende konuyu es geçiyorum...

Konularda sululuk ve boş konuşma her forumda olduğu gibi var, bende gecen gün savaş abiden konumdaki mesajların silinmesini istedim, ki rahatsız edecek safyaya geldiği için.

ama onlarda olmazsa forumlardaki ilgiler azalır o zaman herkes msnden konuşur :D

Son düzenleme:
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?p=1550647#post1550647

Konu sahibinden tarafsız yorum istiyorum şimdi.
yukarıda konunun açıldığı saat burada tartışma sürerken açılan bir konu.
ve biz hali hazırda burada bunu tartışırken açılmış bir konu.
sizce bu konu kirliliğimi değilmi?
hakikaten tarafsız olarak soruyorum:)
siz olsanız ne yapardınız???
işte bundan bahsediyorum bende. saygı yokki arkadaş. sanki konu açma meraklısıyım hayret bişey. ben orada tüm forum üyelerinin o konu üzerinde yoğunlaşması için bi öneride bulundum. düşüncelerin sadece o konu üstünde yoğunlaşması için açtım. burda her türlü konuyu konuşuyoruz. ama yok en iyiyi siz biliyosunuz. üstünüze gittik diye açık yakalamaya çalış bin tepesine, ohh ne güzel. bundan sonrada bu konular hakkında bi tane yorum yapmam. babamın forumu sanki bana ne. iyilik olsun diye seviyeli düzeyli samimi bi arkadaşlık ortamı olsun diye çabalıyoruz (hata bende ne çabalıyosam, iyilikten maraz doğarmış) niyeyse göze batıyo.

tamam arkadaş silin o konumu hiç umrumda değil. forumada noluyosa olsun. canımın istediğine yazarım istemediğine yazmam bundan sonra. kabahat bende ne için çabalıyosam bak keyfine yaaa yesin millet birbirini sana ne...

Yap -islet-devret hesabi siteyi ozellestir baskan . Veya girisi parali yap. ))))))))
bak işte bu mantıklı düşünülmeli:D:D:D

"Eğer medeniyet dediğimiz olguyu bir santim ileriye götürmek istiyorsak, disiplin, otorite ve kurallara uymak ve uygulamak zorundayız. Yani hukuk olmalı ve net olmalıdır.
Hukuk ve asayişin olmadığı yerde o serbest bıraktığımız herşey birgün gelip bize çarpacaktır."

Bu satırlara şapka çıkartırım.
Teşekkürler Savaş Abi.

işte bundan bahsediyorum bende. saygı yokki arkadaş. sanki konu açma meraklısıyım hayret bişey. ben orada tüm forum üyelerinin o konu üzerinde yoğunlaşması için bi öneride bulundum. düşüncelerin sadece o konu üstünde yoğunlaşması için açtım. burda her türlü konuyu konuşuyoruz. ama yok en iyiyi siz biliyosunuz. üstünüze gittik diye açık yakalamaya çalış bin tepesine, ohh ne güzel. bundan sonrada bu konular hakkında bi tane yorum yapmam. babamın forumu sanki bana ne. iyilik olsun diye seviyeli düzeyli samimi bi arkadaşlık ortamı olsun diye çabalıyoruz (hata bende ne çabalıyosam, iyilikten maraz doğarmış) niyeyse göze batıyo.

tamam arkadaş silin o konumu hiç umrumda değil. forumada noluyosa olsun. canımın istediğine yazarım istemediğine yazmam bundan sonra. kabahat bende ne için çabalıyosam bak keyfine yaaa yesin millet birbirini sana ne...
yazdıklarıma karşı ''saygı yokki'' tabirini kullanmanız üzücü bunu belirtmek isterim...
biz en iyisini biliyoruz diye bir iddiamız yok-ben sadece konuyu açan üyemizin yazdığı konu kirliliği hususuna güzel bir örnek verdim,ne yapardınız diye?
fikrini merak ettim suç mu oldu:],
peki efendim ona da hay hay;):)

hiç umrumda değil. forumada noluyosa olsun. canımın istediğine yazarım istemediğine yazmam bundan sonra. kabahat bende ne için çabalıyosam bak keyfine yaaa yesin millet birbirini sana ne...

Ha şöyle :D Aynen katılıyorum. Yesinler birbirlerini, sonra herkes birbirini yemekten bıkınca ortalık durulur zaten :p

ben vazgeçdim isimlerimizi nick yapalım furkan kardeşimi destekliyorum donhuan alahandro benim ismim yalan söyledim en başdan beri aslen amerikan yerlisiiyiz amerikanın anadolu kırsalından sonradan göç ettik işde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri