banada olmuştu halit.çok dik bi yokuşa git yükselir.zaten şu şartlarda 20lira zo kıpırdatır ibreyi arabanın kusuru yok

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yanlışınız olmasın hem ben hemde arkadaşımın arabasında var.mersin gedizler opel servisinde taktırdık.ikimizinde aracı corsa d enjoy....kapanmış bir konuydu gerci ama ben bgn reis servise gittm cruise control taktırmak için taktılar ama olmadı.haberiniz olsun arabalarımızda cruise control yeri var ama ona uygun program yok (cosmo haric galiba). adam belki ilerde talep olursa opel öyle bi program yapar dedi.corsa d ler icin anlıyacağınız olmuyo şimdilik!
Ben 2008 corsa enjoy 1.3 cdti 90hp aracıma taktırdım ve kullanıyorum, ben ce de bir yanlışınız var. Ayrıca Cruise control sadece silecek kolunun değişiminden ibaret değil, aracın bilgisayara bağlanıp o fonksiyonunun faal edilmesi gerekiyor... Zannedersem sizin yaptırdığınız servis onu becerememiş başka bir serviste 5 dakikada faal edebilirler...kapanmış bir konuydu gerci ama ben bgn reis servise gittm cruise control taktırmak için taktılar ama olmadı.haberiniz olsun arabalarımızda cruise control yeri var ama ona uygun program yok (cosmo haric galiba). adam belki ilerde talep olursa opel öyle bi program yapar dedi.corsa d ler icin anlıyacağınız olmuyo şimdilik!
kapanmış bir konuydu gerci ama ben bgn reis servise gittm cruise control taktırmak için taktılar ama olmadı.haberiniz olsun arabalarımızda cruise control yeri var ama ona uygun program yok (cosmo haric galiba). adam belki ilerde talep olursa opel öyle bi program yapar dedi.corsa d ler icin anlıyacağınız olmuyo şimdilik!