Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumumuzda kaç tane C'mon var bakalım. Tüm C'monlar buraya...
derdin nedir ne alıp veremediğin var bizimle anlamış değilim.astra üstün dedin cevabını aldın başka cevaplar vermeden sen sus efendice istersen.sayfamızın huzurunu bozma burada cmon sorunları ve yeni gelen cmoncular tanışıyor.astra başlığında yap güzel esprilerini bizde görmeyelim...
derdin nedir ne alıp veremediğin var bizimle anlamış değilim.astra üstün dedin cevabını aldın başka cevaplar vermeden sen sus efendice istersen.sayfamızın huzurunu bozma burada cmon sorunları ve yeni gelen cmoncular tanışıyor.astra başlığında yap güzel esprilerini bizde görmeyelim...
Son Derece Doğru Solusun Katılıyorum astracılar çok laf etmişlerdi biz cmonları çok onuştuğumuz için şimdide bi astra sahibinn yaptığına bak biz arabamızdan memnunuz sende arabandan memnunsun o zman sorn yok sonuçta bunların hepsi OPEL
kardeş nedir bu ya kesin gözün kalmış senin c'mon da
ayrıca c'moncuları astracı yapınca ne olucak astra hoşuna gitseydi astra alırdı millet fiyatları nerdeysa aynı
yok yapılmaz böyle bişeyin altında nasıl bir art niyet olabilir ki? sonuçta herkesin malı kendine güzel ben buraya stres atmaya geliyorum istedim ki gülüp eğlenelim ne olacak ama bundan sonra gerek yok!