Forumumuzda kaç tane C'mon var bakalım. Tüm C'monlar buraya...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende bir yenilik var arabaya bişeyler oldu.yarım depoyla 460 km yaptım eskiden 390-400 arası yapardım

hhhee

Burasi Rusya...Bulmasi problem...
Bulsan yine problem takmaya dunyanin parasini isteyenler..
Yapmaya veya tamirata ne kadar isterler bilmiyorum :-)

Madem ordasın ozaman sana diyorum ki; Beni bir sen anlarsın, seni de bir ben.. :)

arkadaşlar,bir aksilik çıkmazsa yakında c'mon cu olarak yanınızda olmaya devam edeceğim.astra coupeyi sattım.kısmetse yarın 2008 siyah c'mon 1,4 sport siparişi vereceğim.sizce nasıl bir seçim?

arkadaşlar,bir aksilik çıkmazsa yakında c'mon cu olarak yanınızda olmaya devam edeceğim.astra coupeyi sattım.kısmetse yarın 2008 siyah c'mon 1,4 sport siparişi vereceğim.sizce nasıl bir seçim?

Turkiyede varsa 1.6 GSI al .. 1.4 gitmiyor...:-(

şimdiden hayırlı olsun güzel seçim

Turkiyede varsa 1.6 GSI al .. 1.4 gitmiyor...:-
(

1.2 bile gittiğine göre 1.4 nasıl gitmiyo anlamadım senin arabadan beklentin farklı herhalde

şimdiden hayırlı olsun güzel seçim

1.2 bile gittiğine göre 1.4 nasıl gitmiyo anlamadım senin arabadan beklentin farklı herhalde

Arabadan Ne bekledigimi biliyorum...

http://arabam.milliyet.com.tr/testDetay.aspx?id=412

SAYAFASINDAN ALINTI ...

Ekonomik ama cansız

Benzinli motor seçeneklerinin üst basamağını oluşturan 1.4 lt, 90 HP’lik motor Corsa’nın eski ruhunu oluşturuyor. Opel’in hem eski Corsa’da hem de diğer modellerinde kullandığı bu motor, sağlamlığı ve sorunsuzluğuyla bilinen bir güç üreteci. 125 Nm’lik torkuyla küçük sınıf bir araç için yeterli tork üretebilen ünite, şanzıman oranları ve aracın ağırlığı nedeniyle eski Corsa’da olduğu gibi yeni Corsa’yı hareket ettirmekte pek istekli değil. Özellikle ara hızlanmalarda bu motorun Corsa’ya yetmediğini açıkça görebiliyorsunuz. Yine de bu motor seçeneğiyle Corsa, kısıtlı bir sürüş performansı içerisinde ekonomik sürüş iddiası güden bir seçenek oluyor. Net şanzıman geçişleri ve direksiyon tepkileri Corsa’nın rakipleri karşısında kozlarından biri olurken gelişen yol tutuşu, Astra’yla birlikte Opel’in iddialı olduğu bir konuda ne duruma geldiğini ortaya koyuyor. Corsa’nın artık çok daha iyi yol tuttuğu bir gerçekken frenleri de özellikle dozlama olarak kullanıcısına ne zaman aracı durduracağını önceden hissettiriyor.

FORUMDADA TARTISILMIS ....http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=15900

Son düzenleme:
forumda tartışılmış dediğin konunun adı 180 basmak sorun 180 basmaksa ben 190'u gördüm 1.2 motorla ancak benim için arabadan beklentim ekonomik olmasıydı bu yüzden 1.2 motor aldım ve gayette memnunum sonuç olarak sana yetmeyen 1.4 motor başkası için yeterli olabilir anlatmak istediğim bu herkesin beklentisi aynı olmak zorunda değildir.

Şimdiden hayırlı olsun.

1.4 kullanıyorum bende. Gitmeme konusu göreceli ve kullanıma bağlı. Eğer benzine kıyarsan öyle bir gidiyorki... Sırf performansı merak ettiğim için kendi sınıfındaki araçlarla kırmızıda yan yana gelince deniyorum kalkış nasıl diye, daha hiç üzülmedim. Tabi sakin kalkış yapanlarla karşılaştırmıyorum. :good:

Geri