Forumumuzda kaç tane C'mon var bakalım. Tüm C'monlar buraya...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
nerden aldınız kaca

Çamur olması için şantiye şart değil ki. Artık yıkatmak istemiyorum sırf bu yüzden, yazın ortasında bile azıcık bir sudan falan geçsen rezil oluyor. Bu gidişle ben tozluklardan alacağım galiba.

Çamur olması için şantiye şart değil ki. Artık yıkatmak istemiyorum sırf bu yüzden, yazın ortasında bile azıcık bir sudan falan geçsen rezil oluyor. Bu gidişle ben tozluklardan alacağım galiba.

Aynisini bende dusundum.
Marşbiyeleri takinca biraz engeller diye umut ediyorum.

güzel olmuş aracın. Fakat 1250ytl bana biraz pahalı geldi. Daha ucuzdu diye hatırlıyorum.

Boya montaj dahil 1 sise votka, ve 480 ytl verdim on karlik, spoiler, Marspiyeler, arka etege :) Tabiii tanidik muhabbetimiz var :)
Bendede Marsbiyel var ama biraz kisa geldi. O yuzden simdi yenisini bekliyorum.
Araba 3 kapi olunca problem oldu. Genelde 5 kapi icin yapmislar.

KArdes neden bekliyosun

Bendede Marsbiyel var ama biraz kisa geldi. O yuzden simdi yenisini bekliyorum.
Araba 3 kapi olunca problem oldu. Genelde 5 kapi icin yapmislar.

Kiyamadinmi kestirmeye beklemek yerine kestirsene ve tekrar kaynak bide zimpara ve boya al sana kisa marspiyel KArdes.. Bekledigine deger umarim :) Opel servisleri biraz aptalca isler yapiyolarda ondan dedim :)

Kiyamadinmi kestirmeye beklemek yerine kestirsene ve tekrar kaynak bide zimpara ve boya al sana kisa marspiyel KArdes.. Bekledigine deger umarim :) Opel servisleri biraz aptalca isler yapiyolarda ondan dedim :)

Kestirmek degil eklemek gerekiyor.
Bide Onu yapacak birini bulmak lazim :-)

Geri