Forumumuzda kaç tane C'mon var bakalım. Tüm C'monlar buraya...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o zaman ben kapı kolu nikelajı astra h ninkini alıyorum olu dimi ? :(

dizayn markasından kaçının omsanın astra h için olan krom kapı kolları ömür boyu garantili.45liraya almıştım 4ünü.ayrıca sadece çift taraflı bantla değil silikon sıkarak yapıştırmaları hakkında uyarın yoksa düşer.ben çok memnunum iyiki yaptırmışım.kromsuz siyah halini görünce bu benim arabam değil diyorum.siyaha güzel gidiyor tabi zevk meselesi gitmeden önce fotoshoptan anlayan birine yaptırırsanız sizin için daha iyi fikir verir...

Ahmetilgaz

dostum ilk önce corsan hayırlı olsun yazdıklarını okudum morelini bozma alınmış alınmıştır keyfine bak!!!bende astra claasicimi sattıktan sonra cmona bakmıştım çok beyenmiştim testte ettim 2defa eskişehirdeki bayiide az kalsın bende alıyordum reklamlarda ve opelin sitesind eçıkan açık mavi metalik rengini alıcaktım bayiide hazır vardı enjoy benzinlisini 31 e alıyordum ama son anda vazgeçtim küçük geliceni düşündüm bana...ancak benim yaptım hatayı sende yapmışsın sıfır araba alıyorsan en alt donanımını hiçbir zaman almıcaksın orta sını yada en üst donanımını alıcaksın niye dersen????????essentine dizeli dielim 30 milyaramı aldın.çelik jant sis farı ..yok kapı kolları gövde rengi deil içte bazı donanımları eksit oyüzden 2 milyar fazla verip jantlısını sis farlısını vs.. almak daha mantıklı ve daha ucuza geliyor şimdi bi jant alsan ve sis farı taktırsan enjoy modeliyle aynı fiyata gelicek ama araba essentine olarak kalıcak..bak bende jant taktırdım lastik aldım 16inç. sis farı taktırdım derken araba en full modeli olan fiyatına denk geldi..pişman oldum gerçi şuanda full modelinden bile daha güzel oldu ama:))yani demek istediğim okadar para veren 2 milyarıda versin full ünü alsın saygılar....ama artık iş işten geçti ve önüne bakıcaksın sende cam filmini yaptır güzelde bi jant al mümkünse aracındaki jantlar 15inç ise onların yerine 16 sını al derim yada şuankiler 14 ise 15 al... büyült derim 1 kere alınıyor böle şeyler sonra pişman olmassın

Son düzenleme:
arkadaşlar cam filmine 300ytl vermek nekadar doru bilmem ama ben arabayı aldıktan sonra honda servisinde çektirdim filmleri ithal çizilmez orta koyu içeriden dışarıyı çok net gösteriyor vede güneşi içeriye almıyor ...gören çok beyeniyor filmleri bend ememnunum 100ytl yaptırmıştım yani demek istediğim iyi araştırma yapın 300ytl lik filmin ne farkı var o ayrı konu tabi ama gidipte mesela şunuda demiyorum 30ytl yede film çeken yerler var ama dışarıyı bulanık göstertiyor içerden baktın zaman kalitesiz filmler yani..vede çiziliyor ..

dizayn markasından kaçının omsanın astra h için olan krom kapı kolları ömür boyu garantili.45liraya almıştım 4ünü.ayrıca sadece çift taraflı bantla değil silikon sıkarak yapıştırmaları hakkında uyarın yoksa düşer.ben çok memnunum iyiki yaptırmışım.kromsuz siyah halini görünce bu benim arabam değil diyorum.siyaha güzel gidiyor tabi zevk meselesi gitmeden önce fotoshoptan anlayan birine yaptırırsanız sizin için daha iyi fikir verir...

teşekkür ederim ilgin icin bir bakım yakışırsa takacam..

dsc00347vh4.jpg

maşallah güle güle kullan

hoş olmuş. Jant ve lastik ebatlarını merak ettim. Değişik geldi gözüme.

eee kaç C'mon oldu sayıldı mı:)

Geri