Forumumuzda kaç tane C'mon var bakalım. Tüm C'monlar buraya...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaslar Herkese merhabalar,

Bende yaklasik bir 4 ay once yeni bir cmon sahibi oldum. Arabam 1 3cdti essentia, yani dizelin an baz modeli. Aracimi gereckten cok begenerek biniyorum yakis, cekis, confor hersey istedigim gibi.

Uzun zamandir bu forum sitesinden takip etdigim kadariyla bir hayli elestri almis.Astarnin kucugu olmus, 307 ye benzemis, arkasi ayni clio gibilerinden.
Fakat bunun otesinde araci kullanan gercek sahipleri yorum yapmaktan kacinmis.Bende bir cmon kullanicisi olarak zaman zaman moralim bozularak okudum bu yazilari.Acaba opel almakla hatimi etdim, o kadar para vermisken ikinci el daha donanimli bir araba alabilirmiydim diye dusundugum zamanlar oldu.

Sonucda artik arabami aldim ve keyfini cikarmaya calisiyorum.Arabayi alirken bir kac milya daha fazla verip sport veya enjoy modellerini alsammi diye dusunmusdum sonra arac daha yeni cikdigi ve akibetinin belli olmadigi icin boyle bir harcamayi gereksiz gormusdum. Simdi bu sitede diger cmon resimlerini gordum ve bu aracin ne ahale gelebilcegini gordum. Bende bir dizi modifiye islemine girsmek istiyorum, bunada sis far ve camlara fim ile baslamak istiyorum.

Bu konuda diger corsa kullanilicilari bana fikir verebilirlermi.Filmgorntu olarak cok hos fakat cevirmede ve gorus olarak problem cikartirmi, ayrica opel servide sis far maliyetini sordum bana 500 ytl gibi bir maliyet cikardilar .Acaba astra fari taktirsam olabilirimi?

Yorumlarinizi bekliyorum.

ilk önce aracın hayırlı olsun. Bu forumda gereken bilgileri bulacağına eminim. Ayrıca Opel almakla bence en iyisini ettin. Pişman olacağını düşünmüyorum.

Cam filmine gelince, ben pahalı filmlere karşıyım. Açıkta olsa polise bağlı bir durum sök dedimi sökeceksin. O yüzden sanayilerde camcılar 50-60ytl'ye çekiyorlar film. Hatta hepsiburadadan 18ytl'ye film alıp kendin bile çekebilirsin. O kadar zor bir olay değil.

Sis farına gelince, serviste taktırman senin için iyi olcaktır. Şayet başka yerde taktırırsan aracının elektronik aksamı garanti dışı kalır. Ve bu günümüz araçlarında elektronik aksamlar sık arıza yapmaktadır.(Şükür başıma gelmedi.)

Ayrıca essentia aracına jant almanda iyi olacaktır. 17" güzel bir jant yakışır. Tabi iyi bir jant galeriden bilen kişiden alacaksınki, ofseti yanlış, çok ağır bir jant almayasın.

Son olarak aracının resimlerini bekliyoruz.

Arkadaslar Herkese merhabalar,

Bende yaklasik bir 4 ay once yeni bir cmon sahibi oldum. Arabam 1 3cdti essentia, yani dizelin an baz modeli. Aracimi gereckten cok begenerek biniyorum yakis, cekis, confor hersey istedigim gibi.

Uzun zamandir bu forum sitesinden takip etdigim kadariyla bir hayli elestri almis.Astarnin kucugu olmus, 307 ye benzemis, arkasi ayni clio gibilerinden.
Fakat bunun otesinde araci kullanan gercek sahipleri yorum yapmaktan kacinmis.Bende bir cmon kullanicisi olarak zaman zaman moralim bozularak okudum bu yazilari.Acaba opel almakla hatimi etdim, o kadar para vermisken ikinci el daha donanimli bir araba alabilirmiydim diye dusundugum zamanlar oldu.

Sonucda artik arabami aldim ve keyfini cikarmaya calisiyorum.Arabayi alirken bir kac milya daha fazla verip sport veya enjoy modellerini alsammi diye dusunmusdum sonra arac daha yeni cikdigi ve akibetinin belli olmadigi icin boyle bir harcamayi gereksiz gormusdum. Simdi bu sitede diger cmon resimlerini gordum ve bu aracin ne ahale gelebilcegini gordum. Bende bir dizi modifiye islemine girsmek istiyorum, bunada sis far ve camlara fim ile baslamak istiyorum.

Bu konuda diger corsa kullanilicilari bana fikir verebilirlermi.Filmgorntu olarak cok hos fakat cevirmede ve gorus olarak problem cikartirmi, ayrica opel servide sis far maliyetini sordum bana 500 ytl gibi bir maliyet cikardilar .Acaba astra fari taktirsam olabilirimi?

Yorumlarinizi bekliyorum.

öncelikle aramıza hoşgeldiniz ve kurallara uygun olarak kendinizi üye başlığı altında tanıtmanız gerek yoksa sizin yorumlarını okuyamayacağız ve konu açamayacaksınız.

bende essentia cmon kullanıcısıyım.cmon hakkındaki eleştiriler sadece tipiyle ilgiliydi çünkü araca binmeyen kullanmayan insanlar diğer konularda yorum yapamaz.olabilir beğenmeyeilirler biz beğenmişizki almışız.kafanıza bunları dert etmeyin 10 numara bir seçim yapmışsınız.ayrıca astra sis farı olayına gelince bence olması lazım çünkü astra h ile çoğu şeyi aynı cmon un.krom kapı kolu taktıracaktım cmon için sipariş verelim elimizde yok dediler.bende gel şu astra h ın kolunu bi tak dedim.cuk diye oturdu.sanırım sis farlarındada fark yoktur ama araştırmak lazım.en kısa zamanda kendinizi tanıtmanız ve araç resimlerinizi koymanız dileğiyle...

hosbulduk arkaradaslar, ben secimimden son derece menunum.Cmonumu almadan once ford fiesta, renault clio ve peguot bayilerinede gitdim.Bunlarla test surusude yaptim.Hatta bu sinifda ford fiesta almaktan kararlidim rengini bile secmisdim.
Daha sonra opelde cmonun afislerin gordum (sanirim aralikdi) sadece arabayi gormem ve sofor koltuguna oturmakla kararimi vermisdim.Test surusune cikmadan arabanin konfor ve saglamliligini hissetdim.Tabiki test surusu sirasinda kararim dahada saglamlasdi.mp3 lu cd calar, dizel olmasinakarsin iceri az ses almasi ve on gogsun uzun olmasi gibi .
Yaklasik abayi aldiktan 4 ay sonra arkadasimin dizel fiestasiyla bir turlama sansi buldum ve ne kadar isabetli bir karar verdigimi anladim.
Sanirim insanlar bu kasaya tam alisamadi , diger yeni kasalarda oldugu gibi. Trafikde insanlarin olabildigince inceledigini hatta bir kac kisinin nasil bir arac oldugu konusunda fikrimi sordular(isikda beklerken)

Hi cazz arkadasim dedigin cam fimlerini bende gordum, aslinda cam filmine 200-300 gibi yuksek rakamlar vermek banada cazip gelmedi.Fakat hepsi burdadaki cam fimleri UV ozzelligi ne kadar saglikli, goze bir zarari varmi, silindigi zaman kolayca ciliyorumu??Belki o sitede biraz paraya kiyip 60 -70 liralik olanlarindan alinabilir.Uygulamasinin da kolay oldugunu tahmin ediyorum.Jant fikri benimde aklimda fakat ona birde llastik almak lazim.Ayrica benim 4 tanede kar lastigim var.Yani toplam 8 lastik bosa cikiyor.O yuzden benim icin jant almak, her nekadar istesemde ,uzak gozukmekte.

Son olarak uye kadi nasil yapiliyor.Profilime baktim oyle bir secenek goremedim.Yardimci olursaniz sevinirim, cmonumun fotolarini kisa surede siteye koyucam.

öncelikle aramıza hoşgeldiniz ve kurallara uygun olarak kendinizi üye başlığı altında tanıtmanız gerek yoksa sizin yorumlarını okuyamayacağız ve konu açamayacaksınız.

bende essentia cmon kullanıcısıyım.cmon hakkındaki eleştiriler sadece tipiyle ilgiliydi çünkü araca binmeyen kullanmayan insanlar diğer konularda yorum yapamaz.olabilir beğenmeyeilirler biz beğenmişizki almışız.kafanıza bunları dert etmeyin 10 numara bir seçim yapmışsınız.ayrıca astra sis farı olayına gelince bence olması lazım çünkü astra h ile çoğu şeyi aynı cmon un.krom kapı kolu taktıracaktım cmon için sipariş verelim elimizde yok dediler.bende gel şu astra h ın kolunu bi tak dedim.cuk diye oturdu.sanırım sis farlarındada fark yoktur ama araştırmak lazım.en kısa zamanda kendinizi tanıtmanız ve araç resimlerinizi koymanız dileğiyle...

o zaman ben kapı kolu nikelajı astra h ninkini alıyorum olu dimi ? :(

:good: :good: :good:

Geri