Forumumuzda kaç tane C'mon var bakalım. Tüm C'monlar buraya...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkalarda var gibi gözüküyor önde yokmu yakışmış rengede gitmiş

arkalarda var gibi gözüküyor önde yokmu yakışmış rengede gitmiş

yok abi o gördüğün imzamdaki fotoşla yaptığım. Filmli resimleri çekmedim daha. En açık ton light black yaptım. Ön cam hariç tümüne.

ben arkalar koyu önler acık yaptırdım

Benim arabamda geldi şimdi jant lastik yay almam gerekiyor bu halde binemem. 16" takan oldumu sorun yaratırmı kafamda 195 45 16 ebatı var ayrıca 5cm likte yay. Bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Arabam tek kapı

Benim arabamda geldi şimdi jant lastik yay almam gerekiyor bu halde binemem. 16" takan oldumu sorun yaratırmı kafamda 195 45 16 ebatı var ayrıca 5cm likte yay. Bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Arabam tek kapı

16" , 17" orjinal jantlar mevcut yani. Araç zaten bu jantlar ilede üretiliyor. Yeterki alacağın jant'ın ofset'İ falan tutsun. 5cm yay ise bence fazla 3,5cm yeterli olacaktır görüşündeyim. 215 taban lastiğe kadar takabilirsin. tabi jantın ofset durumuna göre değişir. Yüksek ofsetli bir janta 215 takamazsın. çünkü davlumbazlara sürter.

Koltuk inme olayı yaşayanlar vardı. Benim koltuğunda indiğini kesin belirledim. Fakat bunun yanında birşey daha belirledim. İnip binerken koltuktan çok hafif bir tık sesi geliyordu bazen. Özellikle koltuğa yan oturduğumda. Biraz dikkat edince yükseklik ayarının yapıldığı kola baskı yaptığımı fark ettim. 10 gündür dikkat ediyorum buna. İnip binerken yükseklik ayar koluna baskı yapmazsam inmiyor.

Koltukları inenlerde bir dikkat etsin bakalım onlarda da durum böyle mi?

Keşe kol biraz daha aşağıda olsaymış.

Koltuk inme olayı yaşayanlar vardı. Benim koltuğunda indiğini kesin belirledim. Fakat bunun yanında birşey daha belirledim. İnip binerken koltuktan çok hafif bir tık sesi geliyordu bazen. Özellikle koltuğa yan oturduğumda. Biraz dikkat edince yükseklik ayarının yapıldığı kola baskı yaptığımı fark ettim. 10 gündür dikkat ediyorum buna. İnip binerken yükseklik ayar koluna baskı yapmazsam inmiyor.

Koltukları inenlerde bir dikkat etsin bakalım onlarda da durum böyle mi?

Keşe kol biraz daha aşağıda olsaymış.

o sorundan dolayı ilk ben gittim ve buraya yazmıştım. Ama sorun bizden kaynaklanıyormuş. Kol uzun olunca senin dediğin gibi baskı gerçekleşiyor. Bunun sonucunda koltuk iniyor. Dikkat edince inmiyor.

Cmonuna çamurluk taktıran var mı hiç? 36 ytl diyor opelin sitesinde. Ben taktırmayı düşünüyorum. Ne dersiniz?

Cmonuna çamurluk taktıran var mı hiç? 36 ytl diyor opelin sitesinde. Ben taktırmayı düşünüyorum. Ne dersiniz?

bana bu tarz aksesuarlar hiç hoş görünmüyor. O yüzden taktırmam yani.

Geri