Forumumuzda kaç tane C'mon var bakalım. Tüm C'monlar buraya...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet bilirim

Evet Muğlanın içindeyim. Okul münasebeti ile. Ama şu an Isparta'dayım. Yaz olduğu için. 15eylülden sonra muğladayım. Muğla'yı bilir misin?
evet yazları geliyorum benim teyze oglu orda gökova da oturuyor ara sırada muglaya gidiyoruz ondan sordum sana
belki bir gün görüşürüz :)

Evet Muğlanın içindeyim. Okul münasebeti ile. Ama şu an Isparta'dayım. Yaz olduğu için. 15eylülden sonra muğladayım. Muğla'yı bilir misin?

Arkadaşım bende muğlalıyım , muğla merkezden ama işlerim dolayısıyla ankaraya taşındım

hadi muğla buluşması yapalım o zaman:D

Şaka bi yana tanışmayı gerçekten çok isterim. İnşallah bir gün ayarlarız.

iyi olur aslında olmazsa istanbulda bir buluşma olur

İstanbul çok ters oluyor. Hani bir işim olcakta gelecem. Ama sağlık olsun. Maksat gönüller bir olsun.

Mrb Arkadaşlar aranıza Hondam.com dan VTI ımı satmak zorunda kalarak geldim. Şahsi arabamdı. Şirkette bana C'mon almaya karar verdi. VAN modeli ama arka camları açılacak ve koltuk konacak. Renk kırmızı sanırım 5-6 gün sonra teslim alırım. Arabam gelince jant lastik yay cam filmi ile biraz oynamaya başlıycam. Eski arabamdan sonra corsa bana bisiklet gibi gelsede yakıt ekonomisi olarak beni baya rahatlatacak. 165 HP den 75 Hp ye düşünce insan alışamıyor

uf2yx1.jpg

Son düzenleme:
o zaman ne diyelim hem hoşgeldin hem de kader

sağlık olsun bende 136hpden 75e düştüm. neyse çok etkilemedi beni açıkcası sürekli basan insan değilim sonuçta. düşük güce rağmen yokuşlarda çok daha rahat oolacağına eminim. yeni aracın hayırlı olsun

Hoşgeldin. Hemen herkesin başına gelen bir olay bu düşüş.

Bende 136dan 102ye
102den

Geri