Forumumuzda kaç tane C'mon var bakalım. Tüm C'monlar buraya...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
c mon ney kardeş corsa deil mi bunlar yeni mi çıktı bu arabalar :)

C'mon reklamlarından kalan bir slogan. Bez bebeklerin arabayı görünce C'mon diye bağırmalarından dolayı, bizde Corsa D demektense C'mon demeyi tercih ediyoruz.

c'mon abi c'mon .corsa tarih oldu.

Bu arada c'mon un hep come on dan geldiğini düşünüyordum. Yukarıdaki sitenin açılışında common yazısının "om" kısmını kırmızıyla kapatıyorlar. Şimdi C'mon un buradan geldiğini düşünüyorum. Acaba ne anlatılmak isteniyor? Sıradan alışılagelmiş değil anlamı mı yüklemeye çalışmışlar? Fikri olan var mı?

Bu arada c'mon un hep come on dan geldiğini düşünüyordum. Yukarıdaki sitenin açılışında common yazısının "om" kısmını kırmızıyla kapatıyorlar. Şimdi C'mon un buradan geldiğini düşünüyorum. Acaba ne anlatılmak isteniyor? Sıradan alışılagelmiş değil anlamı mı yüklemeye çalışmışlar? Fikri olan var mı?

evet aynen bu anlamı yüklemeye çalışmışlar. Gerçektende böyle değil mi?

evet dogru

ee peki bizim astralar noluyo pokemon mu.. arkadaşlar yapmayın kurban olam corsa bu corsa.. cmon olsaydı arkada cmon yazardı ne yazıo CORSA ;)

nie rahatsız olalım olur mu öle şey siyahı beyaz göstermemek lazm ;) ama madem cmon olsun diosun okay cmon olsun kardeşim cmon bu arabalar cmooon

nie rahatsız olalım olur mu öle şey siyahı beyaz göstermemek lazm ;) ama madem cmon olsun diosun okay cmon olsun kardeşim cmon bu arabalar cmooon

ağabey yanlış anlama beni yani harbiden merak ediyorum. ne bilim corsa d demek yerien yada 2007 corsa demek yerine c'mon diyoruz. c'mon dieyince 4 nesil corsadan sadece bi tanesi anlaşılıyor oda corsa d. opelden görmüyosanız c'mon deyince corsa d yazarız canım bizde napalım.

Geri