Forumumuzda kaç tane C'mon var bakalım. Tüm C'monlar buraya...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben içindekini biliyorum kardeşim,içinde insan olmadıktan sonra bmw'yi kim ne'ylesin?Senin profil resmin yeter be... ;)

sağol abi senin bu edebi övgülerine karşılığı basit cümlelerle veriyorum ama kusura bakma dağarcığımda okadar kelime yok:)

Aynen öyle essentia ama olsun az yaksın çok gitsin. öğrenciyiz abi :alkis:

amaç az yaksın zaten çelik cant ta neyin nesi ağırlık yapar araba çok yakar:kop::kop:

yok öle az yaksın felan bakın araçlarınıza:D c moncular sizi beyler kızmaysınız da arada bir geliyorum buraya kıskanmasın corsalarınız benimkini:)

yok öle az yaksın felan bakın araçlarınıza:D c moncular sizi beyler kızmaysınız da arada bir geliyorum buraya kıskanmasın corsalarınız benimkini:)

corsacılar arasında kıskançlık olmaz sen de bizim kardeşimizsin

c mon benim sempati duyduğum bir araba yaşasın cmon hepimiz cmon uzzz :)

yapcaz abi yapcaz takacaz arabamıza jant. geçen günlerde gördüm gizim evin önünde bi corsa tek kapı olandan. üstündeki jant çok gü<eldi ekliyim buraya birazdan

Buyrun;
goruntu3913wt3.jpg

goruntu3914hh1.jpg

arkadaşlar az önce corsa cmon gördüm reklamlardan çıkan mavi renkte sanırım enjoy modeliydi abi adam jantları sprey boyayla kople fıstık yeşiline boyatmış arabada mavi bi deişik durmuş ama araba arabalıktan çıkmış yanımda kamera olsaydı çekicektim inanın çok deişik olmuş yaa ne zevksiz adamlar var inanamadım oyuncak gibi olmuş güzelim cmon...

senin C mon daha poz vermedi mi?

ne poz wermemesi benim C mon fotomodel gibide ben ewde nete giremiyorum hafta sonu hariç ondan ama en kısa zamanda koyucam bekleyin beni C'moncular..hee bide sizin eklediğiniz gibi nasıl resim eklicem...

Geri