sadece ayna kapağı 45 ytl.buna boya ve işçilik masrafını eklersek sanırım 100 ü bulur....ben eniyisi oraya bir resim yapıştırayım ya....
Nazar boncuğu resmi yapıştır...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sadece ayna kapağı 45 ytl.buna boya ve işçilik masrafını eklersek sanırım 100 ü bulur....ben eniyisi oraya bir resim yapıştırayım ya....
![]()
![]()
![]()
![]()
arkadaşlar resimdeki kolçak armster marka ithal orjinal beylikdüzünde ithalatçısını buldum normalde 175 ytl ye takıyorlar ancak görüştüm toplu taktırırsak 150 ytl ye takacaklar ilgilenen c'moncu arkadaşlar veya opelciler varsa lütfen bildirsin
bildiğiniz üzere ab yasaları gereğince kamyonların arka tamponlarına yazı yazmak yasaklanacakmışşşş.
ben bu bağlamda dikiz aynası üzerine yazı yazdıracağım...
gelen vuurdu vurdu vurdu giden vurduuu vurdu vurdu
diye...
hepsiburada.com estore gibi sitelerde aynısı 28 ytl.!! ben 1 tane istedim dün hatta. bu siyahı, grisi de var.
![]()
senin dediğin bu herhalde aynısı olduğuna eminmisin
bunun eni 11,5 cm. özellikle enine dikkat ettim hatta. sabitlemeden kullanacağım. eni aynıysa, bunun aynısı bence.
bana aynısı gibi gelmedi bağlantı noktalarına dikkat et sabitlemeden kullanıcam derken neyi kastettin
aynısı olmasa noolur? fiyat farkına bakbunu alta yada yan taraflara vidalıyorlarya, yada arkada ayak kısmında da vidalama yeri olabiliyor. kullananların dediğine göre yamulma, el frenini az da olsa bile engelleme yapabiliyormuş. o yüzden sabitlemeden koltukların araya sıkıştırıp kullanacağım, istediğim zaman çıkarırım diye düşünüyorum.