benimkine takılıyormuş ama benzinli bırde fiat tı sabit degil servisler arası fiat degişiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aracim essentia bu yuzden orijinal celik jant yok, lastikler biraz daha eskiyince Burak arkadasmizin fotosunu koydugu momo icleri siyah olan bir jant takimi almak istiyorum.Dogrusu opelin enjoy modeliyle gelen jant takimina gozum alisamadi bir turlu.Tabiki zevk meselesi.
Momo corso 15" bu modelini en uygun nerden bulabilirim?
Bu arada Hiz sabitliyici ile ilgili bir bilgi edinen varmi? Cmon essentialara takilamamasi bir servis efsanesimi, yoksa ugrasmak istemedikleri icinmi oyle soyluyorlar.
abi beraber 10 çift alsak?karımızı olmazmı?mesela baharda almaya ne dersin?
burak istanbulda olsan cant olayı
Neden olmasin, bence epey bir kar ederiz bu isden, Peki 10 cift derken, yanimiza bir kac opelci dahami bulucaz?
karımız büyük olursa istanbula geliriz.jant sayısı 15 oldu
5 sana 5 bana abiçift lafını yanlış kullanmışım özür dilerim.10 tek diyecektim.almışken stepneyide alalımki bidaha uğraşmayalım...
burak para çok galiba5 tane jant alacak kadar
![]()
Bende 10 cift diyince acaba farkli farkli jant setleri mi alicaz diye dusundum![]()
Bir set yazlik, bir set kislik.
Su ustundeki lastikler biraz daha eskisinde hem jant hem lastik seti yapariz Burak.Almisken su ince yanakli performasn lastigi alayim diyorum.Bu konuda tecrubesi olan cmoncu varmi?Hem gorunus olarakda daha bir spor duruyor.
ooo sorma denizde kum bende para.14700 km oldum 15bin bakımına en ucuz yeri araştırıyorum.arabanın biyerlerine 450ytl civarı bi para sıkışmış onu alacak servislerallahtan 6 taksit
valla benimkiler 14 zaten 15 alıcam illaki.yapalım bi araştırma.toptan alınca baya bi iner gibime geliyor![]()