Forumumuzda kaç tane C'mon var bakalım. Tüm C'monlar buraya...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet sabah aracımı servise götürdüm bunun gayet normal birşey olduğunu , aracın motorunun uzun ömürlü olması için opel fabrikasının böyle motorlar ürettiğini söylediler bana :D
bundan sonra arabaya mazot aldıktan sonra bir miktarda yağ alıcaz galiba , artık benim satılık bir camonum var ....

Slm arkadaşlar... Bende aranıza yeni katıldım. new corsa 1.3 cdti enjoy sp aldım safir siyah. Hepinize tekrar merhaba....

Bu arada bayide yağ eksilmesi konusunda beni uyardılar ve 2500 de servise yağ kontrolü için çağırdılar. Normal bi durummuş sanırım.

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar... Bende aranıza yeni katıldım. new corsa 1.3 cdti enjoy sp aldım safir siyah. Hepinize tekrar merhaba....

Bu arada bayide yağ eksilmesi konusunda beni uyardılar ve 2500 de servise yağ kontrolü için çağırdılar. Normal bi durummuş sanırım.

arkadaşım öncelikle araban hayırlı olsun , ama yağ eksiltmenin normalliğimi olur
biraz araştırdım vectralarda bile kronik bir sorunmuş bu
arabaya biniceğim zaman yağını kontrol edicekmişim bana serviste söylenen bu
böyle olduğunu bilsem almazdım bu arabayı
şu saatten sonra opel benim için bitmiştir
nekadar tanıdığım varsa hepsini opel almamaları konusunda uyarıcağım :D

Hoşgeldin. Güle güle kullan.

hoşgeldin Gökhan hayırlı olsun

Geri