Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumumuzda kaç tane C'mon var bakalım. Tüm C'monlar buraya...
abi ilk etapta bende 2 kapılı alacaktım ama 2 ay için sipariş alırız dediler vazgeçtim. Çok üzülmüştüm fakat dün akşam başıma gelen olaydan ötürü iyiki 4 kapılı almışım dedim.
Arkadaşlar Geldiği Gibi Ekliicem Ama Araba Salı Günü Gelicekmiş Adamlar 20 Sinden Sora Gelir 25 inda FAlan alırsınız demişlerdi araba 15 i ne kadar geliyoerr tesimleri çekip koyucam
Arkadaşlar Geldiği Gibi Ekliicem Ama Araba Salı Günü Gelicekmiş Adamlar 20 Sinden Sora Gelir 25 inda FAlan alırsınız demişlerdi araba 15 i ne kadar geliyoerr tesimleri çekip koyucam
şimdiden hayırlı olsun. İnşallah biran önce gelirde kavuşursun. Alınca göreceksin hastalığın olacak aracın. Aldığın yere telefon açıp mumunu temizledikten sonra fırçayla yıkamamalarını söyle. Çünkü öyle yapıyorlar. Ben son anda aradım ve aracımı fırçadan kurtardım. Fotoları bekliyoruz.