Forumdaki ufak değişikliği bulun - Vip üyelik hediyeli.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Elimde pembe renk kaldı sadece, isteyen?

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 12:39 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 12:35 ----------

Vip üye olunca, Mesaj kutunuz büyüyor, size gözükmeyen özel bir forum var ama pek aktif değil üye sayısı azlığından, birde renk değişiyor, altına vip ekleniyor. Amaç forum masraflarına katkı sağlamak, yoksa şimdilik pek birşey sunmuyor size. İleride vip lere özel yeni özellikler ekliyeceğim yada var olanları onlara has yapacağım. Kendi rengimi vip lere de verebilirim, bu senenin moda rengiymiş. Detaylı bilgi için pm atabilirsiniz.

gri yokmu, gri hemen alalım :)

vay arkadaş merakla ve heyecanla okudum konuyu :D:D:D
tüm türk milletinde olduğu gibi azcık bir koltuk sevdası görür gibi oldum....

hele bir tanesi varki kol çıkaracak :D:D:D:D

vay arkadaş merakla ve heyecanla okudum konuyu :D:D:D
tüm türk milletinde olduğu gibi azcık bir koltuk sevdası görür gibi oldum....

hele bir tanesi varki kol çıkaracak :D:D:D:D

isobln mi yoksa caner abiii :)

Hayırlı uğurlu olsun Can :) Arkadaş aslında aklımdan geçmedide değil keşke yazsaymışım neyse zaten bu tür şeylerde gözüm yoktur benim :P Helal CAN :D

Hayırlı uğurlu olsun Can :) Arkadaş aslında aklımdan geçmedide değil keşke yazsaymışım neyse zaten bu tür şeylerde gözüm yoktur benim :P Helal CAN :D

Teşekkür ederim kardesimm :)

Bu vesileyle vip üye sayfası birazcıkta olsa hareketlenir umarım :)

DUYURU!

Konu ve VİP üyelik hediyesi eşitlik ilkesine aykırı hareket edildiğinden iptal edilmiştir.

İleri bir tarihte herkesin katılabileceği bir zaman diliminde ve önceden duyurulmak şartı ile VİP üyelik hediyesi verilmek suretiyle bilgi yarışması yenilenecektir.

Sabah konuyu açıp öğlen hediyeyi vererek sabahları işte olan değerli forum üyelerine haksızlık yapılmayacak.

Eşitlik, hak, hukuk, adalet kavramları çerçevesinde keyifli forumlar dileriz...

İmza: "haksızlığa uğramış, dışlanmış, hakir görülmüş, Küçük Emrah muamelesi yapılmış forum üyeleri derneği başkanı"

Geri