Forumdaki ufak değişikliği bulun - Vip üyelik hediyeli.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emre

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Şunu ekledim, çıkardım konularını açmaktan sıkıldım. Konunun amacı Maksat muhabbet olsun. Sabah 7 itibari ile forumdaki bir fonksiyon ile ilgili ufacık bir düzenleme yaptım. Benim dikkatimi az biraz dağıtıyordu. Forum müdavimi olan arkadaşların fark etmesi ne kadar sürecek acaba. Bilen arkadaşa Opelim V.i.p üyeliği vereceğim. Atış serbest.

tuning ve modifiye de degisiklik olmus.

*** Sitemize cep telefonundan girenler için mobil sürüm eklenmiş :)

Son düzenleme:
tuning ve modifiye de degisiklik olmus.

Doğru ama o dünkü haber. Her sayfada Daha zor göze gelebilecek bişi.

014, Jelsoft Enterprises Ltd. Benim gördüğüm bu :)

Emre kardeşim şimdi telefonumdan girince fark ettim sitemize mobil sürüm eklenmiş :)

yok ben taktım bu vip üyeliğe :)

Emre kardeşim şimdi telefonumdan girince fark ettim sitemize mobil sürüm eklenmiş :)

yok ben taktım bu vip üyeliğe :)

:) 11 karakter kodcuk ekledim, sitenin görüntüsünü hiç değiştirmedi. Sadece fonksiyonu birazcık değişti. Soru çok zor biliyorum. Ama bu bahane ile herkes yenilikleri buluyor.

Mobil Sürüm nasıl olmuş?

:) 11 karakter kodcuk ekledim, sitenin görüntüsünü hiç değiştirmedi. Sadece fonksiyonu birazcık değişti. Soru çok zor biliyorum. Ama bu bahane ile herkes yenilikleri buluyor.

Mobil Sürüm nasıl olmuş?

Sade ve kullanışlı olmuş gerçi benim için sorun değil telefonum normal siteyide rahat görüntüleyebiliyor ama telefonu yavaş çalışanlar için bulunmaz bir nimet :)

Benim de canım çekti VİP üyeliği. ama bulamadım. :)

Geri