• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Forumdaki dolandırıcılar hakkında...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AstRA_ZN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AstRA_ZN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Pazar Yeri sayfasını hepimiz biliyoruz.Arkadaşlar arasında ufak tefek ticaretin döndüğü bu samimi forumda ne yazıkki kendini bilmeyen,helal süt emmemiş ve dolandırıcılığı kendine meslek edinmiş şahıs veya şahıslar mevcut.Benim bahsettiğin şahıs Uşaktan forumlara katılan Ceylan Arpacı.Kendisini teşhir etmekten kaçınmıyorum çünkü benden başka bir arkadaşa veya kendinizi kandırıp dolandırmasına göz yummayın.Hala forumlara girip çıkıyormu bu arkadaş bilmiyorum ama böyle insanların aramızda işi yok.Herkesin bilgisi olsun istedim,kimsenin yok yere morali bozulmasın bu şerefsiz insanlar yüzünden.

aranızda ne geçti ki?

bari biraz daha açıklayın da, üyeler ona göre karşısındaki insanı tanısın..

aranızda ne geçti ki?

bari biraz daha açıklayın da, üyeler ona göre karşısındaki insanı tanısın..
Geçen hafta cuma günü Pazar Yeri sayfasında satılık ilanı olan ürünler almayı düşündüğünü söyledi.Ürünleri kargo ile göndermemi ve ödemeyide banka hesabıma yapacağını söyledi.konuşulduğu gibi ben ürünleri kargolayıp, kargonun fatura numarasını kendisine gönderdim.O da netten kargo şirketinin sitesinden kargo takibi yaparak ok leyip parayı hesabıma geçecekti.En son yine cuma akşamı telefonla konuştuk ve saat 16.00 olduğu için EFT yapamadığını bu yüzden özür dilediğini ve pazartesi sabah eft yapacağını söyledi.Forum üyesi olduğu ve konuşmasındanki samimiyetten dolayı kabul ettim.O gün bu gündür kendisine ulaşılamıyor.

çok geçmiş olsun..

adresi elinizde var ise, buraya yazın ve forumdaki Uşak'lı üyelerden yardım isteyin bence...

en mantıklısı bu gibi..

Geçen hafta cuma günü Pazar Yeri sayfasında satılık ilanı olan ürünler almayı düşündüğünü söyledi.Ürünleri kargo ile göndermemi ve ödemeyide banka hesabıma yapacağını söyledi.konuşulduğu gibi ben ürünleri kargolayıp, kargonun fatura numarasını kendisine gönderdim.O da netten kargo şirketinin sitesinden kargo takibi yaparak ok leyip parayı hesabıma geçecekti.En son yine cuma akşamı telefonla konuştuk ve saat 16.00 olduğu için EFT yapamadığını bu yüzden özür dilediğini ve pazartesi sabah eft yapacağını söyledi.Forum üyesi olduğu ve konuşmasındanki samimiyetten dolayı kabul ettim.O gün bu gündür kendisine ulaşılamıyor.

yahu naaptın sen :confused: geçmiş olsun.

bence biraz hızlı davranmışsın dolandırıcılıkla suçlamakta. 8yanlış anlaşılmasın tanımam etmem o şahsı) ama durumu anlatan bi konu açsaydın belki arkadaş durumunu izah ederdi burda. sonra karar verirdik sahtekar mı şerefsiz mi olduğuna. malum dünya hali.
neyse geçmiş olsun. umarım bir an evvel tatlıya bağlanır...

Öncelikle iyi tarafından mı baksak diye düşünüyorum.Belki açıklaması vardır, hastalık ,kaza vb ne bileyim.Bir süre daha mı beklemek gerek.Peki arkadaşın bir detayı yokmu sizde, araç plakası, adresi vs? oradan hareketle daha fazla bilgiye ulaşmaya çalışılsa ?

teşki vermeseydım senın adresını aytac bana ulastı sana ulasmam ıcın yardım ıstedı benden verdım onun msnsını sılmısım ozel msj da of of :mad::mad::mad:
bazı arkadaslar var da aytırıyo ertısını gunu yok arabayı satık deyıp yalan soluyo bole seylere gerek yok aynı gun dese arkadasım vaz gectık dese sorun yok ınsanlık halı ama göz gore gore yalan aytac ta bılıyo bu sahısları neyse
gecmıs olsun kardesım bole serıfsızlerın aramızda yerı yok:mad::mad:

Son düzenleme:
teşki vermeseydım bana ulastı sana ulasmam ıcın yardım ıstedı benden verdım onun msnsını sılmısım ozel msj da of of :mad::mad::mad:
bazı arkadaslar varda aytırıyo ertısını gunu yak araba satık deyıp yalan soluyo bole seylere gerek yok aynı gun dese arkadasım vaz gectık dese sorun yok ınsanlık halı ama göz gore gore yalan aytac ta bılıyo bu sahısları
gecmıs olsun kardesım bole serıfsızlerın aramızda yerı yok:mad::mad:

cümle kurmayı denesen de doğru dürüst anlasak yazdıklarını ? :)

cümle kurmayı denesen de doğru dürüst anlasak yazdıklarını ? :)
bı hışımla yazdım duzeltım kusura bakma cok sınırlendım ya ınsan telefon eder hastalık falan bahane bızde mal aldık sattık bu ortamda hıc ole bıse yasamadık cengız abı mokkia olsun burak 41 olsun hep bırımızle haberlestık bızde neden boyle bıse olmadı :mad:

Geri