forumda nasıl konuşulması gerektiğine dair

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya selçuk nekadar uzattın arkadaş mevzuyu valla bravo sana.bak buraya son kez yazıyorum dikkatli oku ve bir daha benle ilgili yorum, itham,tespit vb hiçbirşey yapmanı istemiyorum tamammı güzel insan.ben o mesajda gökanla olan samimiyetim ve dostluğumdan dolayı ona hitaben yazdım ama koskoca forumda cahil kelimesine sahip bir sen çıktın buda ilginç tabi.senden en baştada dediğim gibi tek ricam ne olur artık benle ilgili yorum yapma araban 240 değil 540 yapsın bu hiç umrumda değil olmadıda. ayrıca ben bu konu buraya gelmeden sana ilk msj ından sonrada yazdım ne olur saygıyı kaybetmeyelim diye sen ısrarla buraya taşıdın konu kilitlendi hala devam ediyorsun.eğerki cahil kelimem seni rahatsız ettiyse gerçekten ozaman açıkça bunu söylerdin bizde pardon derdik ama senin amacın sorun çıkarmak sanırım anlamak istemiyosun ısrarla

tartışmaya niyetim yok abicim. kimin kime ne dediği açık ve net. isteyen girer okur. ben burda herkes için bu yazıyı yazdım. kimseye özel yazmadım. bunu samimiyetimle söylüyorum. bazı arkadaşlarada aynı şekilde davranıldığı için yazdım. seninle ilgili yorum zaten yapmam

son zamanlarda bazı arkadaşlar işi taa karşısındakine CAHİL deme boyutuna kadar getirdi. kendileri neyki karşısındakine cahil deme hakkını buluyor. böyle bir kelimenin espri boyutu olmayacağını insan olan herkes bilir zaten.

bunu benmi yazdım acaba:D

akşam olsada eve gitsek..

ya selçuk nekadar uzattın arkadaş mevzuyu valla bravo sana.bak buraya son kez yazıyorum dikkatli oku ve bir daha benle ilgili yorum, itham,tespit vb hiçbirşey yapmanı istemiyorum tamammı güzel insan.ben o mesajda gökanla olan samimiyetim ve dostluğumdan dolayı ona hitaben yazdım ama koskoca forumda cahil kelimesine sahip bir sen çıktın buda ilginç tabi.senden en baştada dediğim gibi tek ricam ne olur artık benle ilgili yorum yapma araban 240 değil 540 yapsın bu hiç umrumda değil olmadıda. ayrıca ben bu konu buraya gelmeden sana ilk msj ından sonrada yazdım ne olur saygıyı kaybetmeyelim diye sen ısrarla buraya taşıdın konu kilitlendi hala devam ediyorsun.eğerki cahil kelimem seni rahatsız ettiyse gerçekten ozaman açıkça bunu söylerdin bizde pardon derdik ama senin amacın sorun çıkarmak sanırım anlamak istemiyosun ısrarla

katılıyorum... ayrıca selçuk güzel kardeşim senn konuyu üstüne alınmadan ötürü ben LND den rica ettim açtırdğım konuyu kapattırdım.. Artık sende sussan yerinde bi davranışta bulunmuş olursun. Neticede forumda sendende benden de büyük insanlar var müsadenle forumda nasıl konuşulacağına dair fikir beyan etmeyi onlara bırakalım..

pek kapanmışa benzemiyor ama neyse :D

gökhan ben her zaman büyüklerimi dinlerim. ama bana hakaret edenleri değil. orda kime ne dendiğini eminim sende çok iyi biliyorsun. benim derdim tartışma yaratmak değil. ben sadece bunu okumanızı istedim. bu kdr yani. başka bir amacım yok kardeşim.

:) Söz gümüşse sükut altındır..

Bunu kaçıncı kez yazıyorum artık sayısını unuttum.Lütfen herhangi bir konuda bir şikayetiniz var ise öncelikle ilgili konuyu veya mesajı ö.m. yolu ile yönetime bildirin.Biz zaten gerekeni yaparız, kaldı ki başlık açma ihtiyacı hissettiğiniz konu hem forum kurallarında var hem de bu konu ile ilgili yönetimin bir duyurusu var.

Başlık kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri