Forumda Insignia cı var mı?

bende gördüm dün izmitte değişik bi renkti :D adını bilmiyorum

geçen gün bahçeşehir'den çatalca'ya gidiyorduk otobandan.

hızımız 165 civarı.. arkadan biri gazlamış geliyor. babam yapıştırsın diye iç geçirdim ama nafile.. verdi sinyali geçtik orta şeride. anamm bir baktım ki alman plaka siyah renk 4x4 insignia. of o nasıl bir gazlamadır. M5 misali yeminle..

arkada 4x4 yazıyordu. jantlar 20" sesi muhteşemdi. bir ona baktım bir de bizim vectraya baktım. herneyse.. deyip geçtim :D

Aynı olay benim başıma gelmişti ama iki araçta aynıydı :) edirne otobanın da sol şeritten ilerlerken annem bir yandan elma soyup veriyor babam arkadan oğlum şöyle hareketli birşeyler açsana diyor öle yola devam ediyoruz :rolleyes: yol boş kimse yok kış ayı neredeyse dikiz aynasından bir sellektör gördüm dedim adam deli aradaki mesafeye bak neler yapıyo :D Not: aracım ozaman lar vectra c2...herneyse süratim 150-160 arabada aile dedim orta şerit bize yakışır aile saadetini bozmaya gerek yok ;) orta şeride geçicekken dikiz aynasından adamın gözlerini gördüm ve o an dumur oldum zaten.kendimi şeride attıktan sonra amcam saolsun güzel bir sesle yanımdan geçerken aracın vectra opc malum renginden olduğunu görünce hakikaten kötü oldum.dediğiniz gibi adama araba sattırır bunlar ki sattım da :D ama başka sebebten dolayı :) almanlar avrupalılar kral arabalara binebiliyorlar imrenmemek elde değil....

insignada yollarda geziyor.hakikaten güzel araç...

Par8a var huzur varr...Milletin Maşallahı Var......Bende almayı düşünüyorumm.....

Geçen hafta, İstanbul Cevahir A.V.M.' nin otoparkında gördüm...

Siyah renkti, pek fazla inceleyemedim ama malum kış şartları gereği çamur içindeydi...

Dün Astoria nın otoparkında gördüm.

35 TPA idi plakası 19 jantlı siyah..sanıyorum otohaber yada adını hatırlayamadıgım herhangi bi araba dergisinde testini gördüğüm araçtı.

Dün istanbul fatih cAmiinin arkasında gördüm bir tane opel odaktan alınmış çok hoş bir araç

Biz aracı alırken galerinin çıkış kapısında hemen bizim aracın önünde duruyordu yaşlı bir abimiz almış anahtar teslimi yapıldı bizle aynı anda bizim aracı teslim alıyorduk.Bizim araç insignia nın arkasında kçk kardeşiymiş gibi görünüyordu :D çok oturaklı araba fiyatı yüksek olmasa almayı düşünüyorduk imkanımızda vardır ama sağlık olsun...

simtigfiya.jpg

simtigfiya var bende oda yeni çıkacak prototip.

puhhahahahahaaha:):)

Geri