Forumda Insignia cı var mı?

Ben bir gümüş gri birde yeşil gördüm. İkiside Edition modeliydi.

bölümden arkadaşım aldı. fotosunu paylaşayım ;)

cengo.jpg

cengo2.jpg

bölümden arkadaş artık bizim forumdan arkadaş olur umarım :D

Bende geçen hafta halı sahada maç yaparken gördüm ona bakıcam derken topu kaçırdım ayağımdan :D

Dün gece eve gidiyorum uzaktan değişik bir araba gözüme carptı ilk başta yandan mercedens benz c serisine benzettim ama cözemiyorum arabayı. aklımda hep pahalı markalar geziyor yakından bir farkına vardım ki bildiğimiz opel :D Resimlerdeki gibi değil cıplak gözle mükemmel araba opel bu sefer tuturdu.

Bende göreli 20 gün kadar oluyor. Otoyolda bağlantı yolundan sonra direk önüme gelmişti. Amma sevinmiştim. Hatta teslimler Şubat sonu değilmiydi. Bu aracın ne işi var buralarda diye düşünmüştüm. Sonradan teslimlerin Şubat başında başladığını öğrendim.

ısparta gibi küçük bir şehirde 10 tane satıldığı söyleniyor.

geçen gün bahçeşehir'den çatalca'ya gidiyorduk otobandan.

hızımız 165 civarı.. arkadan biri gazlamış geliyor. babam yapıştırsın diye iç geçirdim ama nafile.. verdi sinyali geçtik orta şeride. anamm bir baktım ki alman plaka siyah renk 4x4 insignia. of o nasıl bir gazlamadır. M5 misali yeminle..

arkada 4x4 yazıyordu. jantlar 20" sesi muhteşemdi. bir ona baktım bir de bizim vectraya baktım. herneyse.. deyip geçtim :D

adama araba sattır ınsıgnıa :D

Geri