Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forum Hizmeti Opel Astra Sedana Küçük Bir İnceleme
Ynt: Forum Hizmeti Opel Astra Sedana Küçük Bir İnceleme
Rica ederim arkadaşlar.vakti zamanında ben de opel videoları izlerken opelsizasla nin bir videosunu izleyerek siteye ulaştım.Bu tarz videolar hem bilgilendiriyor hem de sitenin reklamı açısından çok etkili oluyor.İzlediğim video Mert abinin videosuydu yanılmıyorsam.Hatta bayağı eğlenmiştim .Gecenin bir yarısı video çekiyordu."beni bu kez de admin yapmazlarsa başka opel sitesine geçecem " diye espiri yapmıştı iyi gülmüştüm 011zaa 011zaa
Ynt: Forum Hizmeti Opel Astra Sedana Küçük Bir İnceleme
Sevgili Öukurova'lı hemşerim, diline emeğine sağlık. Ancak nerede Adana şivesi? Teşekkür butonuna çöksem de bu konuda -1 veriyorum general_Shame_on_you şaka bir yana sedan araçların bu bagaj açma olayına imrenmiyor değilim walll
Sevgili Öukurova'lı hemşerim, diline emeğine sağlık. Ancak nerede Adana şivesi? Teşekkür butonuna çöksem de bu konuda -1 veriyorum general_Shame_on_you şaka bir yana sedan araçların bu bagaj açma olayına imrenmiyor değilim walll