Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DERSİMLİ link' Alıntı:Bu opelden aldığım son araba olduğu için artık yeni çıkan modeller ile ilgilenmiyorum.
DarthWider link' Alıntı:Bu araba alınır![]()
HaKaN link' Alıntı:Ellerine sağlık Doğan, aracı ilk inceleyenlerden ve paylaşanlardan olmuşsun
Source link' Alıntı:Gercekten cok guzel ya beyaz cok yakismis Bmw 3 serisi alacagina bunu al![]()
Erhan42 link' Alıntı:Doğan'cım süper bir paylaşım. 14alkiss Ayrıca arabaya da çok yakışmışsın yada araba sana çok yakışmış. ;D Senin gibi kaslı bir insanı minyon biri gibi göstermiş..![]()
hasanacar link' Alıntı:paylaşım için sağol. Doğan abi arabaya da çok yakışmışsın inşallah rabbim herkese nasib eder
Hasan B link' Alıntı:Öok güzel bir araç, Doğan Abi sana çok yakışmış.
DERSİMLİ link' Alıntı:Doğan paylaşım için thnxx. Evet alımlı araba fakat bu fiyat etmez ben o paraya kesinlikle 3.20 düşünürüm.
Sercan link' Alıntı:Abi güzel bir paylaşım olmuş eline sağlık, bu arada Tolga Abi nin de dediğ gibi araca çok yakışmışsınİzmir gibi genelde güneşli bir şehirde yaşadığını da göz önünde bulundurarak sana bir cascada şart diyorum
Aracı teslim etmişsindir muhtemelen ama keşke arka koltuğa oturup diz mesafesini gösteren bir fotoğraf ekleseymişsin, cabrio araçlarda en büyük sıkıntılardan biri arka diz mesafesi oluyor. Yalnız 95 bin Tl sanki biraz fazla olmuş, GTC nin 65 bin civarında olduğunu düşünürsek bence 80 bin tl civarında olmalıymış fiyat.