Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forum Hizmeti: (Ama en çok Mert için) Cascada İncelemesi ((:
Ynt: Forum Hizmeti: (Ama en çok Mert için) Cascada İncelemesi (
Donanim ve motor secenegini bilmiyorum, fakat astra dan hafifce degistirilmis bir tasarim ve acilir tavan disinda bir degisiklik yok.Astranin 1.4T sport modeli 50 bin lira olsa, ayni donanimdaki cascada en fazla 60 bine gider. Donanim pahasina da opel e 95 bin lira vermezdim. Fakat bu arabayi da 95 bine satacaklarsa da astra dan daha güzel ve özgün bir sey yapmalarini beklerdim.
Abi güzel bir paylaşım olmuş eline sağlık, bu arada Tolga Abi nin de dediğ gibi araca çok yakışmışsın İzmir gibi genelde güneşli bir şehirde yaşadığını da göz önünde bulundurarak sana bir cascada şart diyorum Aracı teslim etmişsindir muhtemelen ama keşke arka koltuğa oturup diz mesafesini gösteren bir fotoğraf ekleseymişsin, cabrio araçlarda en büyük sıkıntılardan biri arka diz mesafesi oluyor. Yalnız 95 bin Tl sanki biraz fazla olmuş, GTC nin 65 bin civarında olduğunu düşünürsek bence 80 bin tl civarında olmalıymış fiyat.
Araç seçmek zevk işidir, kimi sever kimi sevmez.
Ben Opelâi bu arabayı yaptığı için takdir ediyorum. Opel gerçek anlamda bir otomotiv markası olduğunu göstermiş tekrar. Araba üretiyorsanız, her türlüsünü üreteceksiniz. Bunu da yapabilen şirket dünyada pek azdır. O yüzden önemli bir ürün Opel ve biz Opel kullanıcıları için de tabiki 045thumbsup 045thumbsup 045thumbsup