Format atilmis pc de tarih formattan oncesine donebilir mi?

kargoyla ankaraya gönderebilirsen yardımcı olmaya çalışırım?sonuçta benim mesleğim

yok be abicim ya 3 4 sey sonucta okadarda onemli degiller sadece kurtarabilicekmiyiz diye sormak istemistim sagolasin eksik olma :)

bugun o daha oncede yazdigim programdan sadece 1 GB lik resim yukleyebildik cunku parayla satin alinmasi gerekliymis :) yani demo gibi tanitimi :) resimler sorunsuz acildi ama kotu olanida sansa sectik inenleri megerse hafiza kartinda olan bikac resimler inmis saglik olsun :D nisanlim biraz daha israr ederse profesyonel birine veririm sizinde dediginiz ulasilamiycak bisi degilmis :) bu arada YARDIM ETMEYE CALISAN HERKESE CANI GONULDEN TESEKKUR EDERIM bu forumu bikere daha sevdim :)

forumda bir arkadaş recuva demişti galiba.kurtarmak istediğiniz dosyalar çoğunlukta resimler ise recuvayı tavsiye ederim. bu arada kurtarma işlemi diskinizin boyutuna ve işlemcinizin gücüne göre değişiklik gösterir. bu süre 3 saat de olabilir 10 saat de.

bilgileri yani istediklerimizi kurtartik cok sukur :) o daha once 1 GB lik bilgi indirebildigimiz programin crack li olani varmis onla tum istediklerimizi indirdik :) yardimci olmak isteyen tum forumdaslarima cani gonulden tesekkurlerimi sunar saygi sevgi dolu gunler dilerim :)

Geri