Forever BAŞKENT...

Valla ben kendimi bildim bileli Ankara'dayım. Gençlik parkına bi kere gittim sadece. Şimdi nasıl oldu bilmiyorum ama oranın kötü şöhretinin kolay kolay silineceğini düşünmüyorum. Düzenleme için çok geç kaldılar bence.

Park center demekki vazgeçilmez mekan. Gece mekandan çıkılınca ya aspava ya da park center ;)

Valla ben kendimi bildim bileli Ankara'dayım. Gençlik parkına bi kere gittim sadece. Şimdi nasıl oldu bilmiyorum ama oranın kötü şöhretinin kolay kolay silineceğini düşünmüyorum. Düzenleme için çok geç kaldılar bence.

Park center demekki vazgeçilmez mekan. Gece mekandan çıkılınca ya aspava ya da park center ;)

evet çok kötü şöhrete sahip umarım iyi bir temizlik olmustur.Bu arada son cumlenize sonuna kadar katılıyorum :D:D

Gençlik parkı açılmışmı???

İ.Melih alkol satılmasına izin vermeyecekmiş diye duymuştum. ibadet yeri olarak düzenlediler heralde yeni halini.

hayır hayır gençlik parkı yıkılmış yaw ..ben dün sıhıye tarafına geçerken gördüm gençlik parkı yerinde yeller esiyor dümdüz bir yer olmuş ...nice ağaç keslmiş yeşillik yok edilmiş ...yerine ................ gibi bir tane bina dikilmiş çok sinirleniyorum ya orada birsürü ağaç vardı ne yaptılar o kadar ağacı anlamadım :S

Son düzenleme:
haftasonları çalıştığım için atakule:))

atakule 1996 larda kaldı be selçuk :) hatırladığım en son onun üzerinden biri intahar etmişti ..çocuk baya bir uçmuştu botanik parka doğru süzülüp çakılmıştı hatta ...çok üzülmüştük ondan sonrada yukarıya tel barikat demir fln yaptılar ..

Şaşmaz'da toplanıp Ulus, Samanpazarı, Çinçin, Telsizler turu yapıp Çıkrıkçılar yokuşunda ayrılırız genelde :cool:

telsizler nere çıkrıkcılar nere ? ben çok yabancı kalmışım ankaraya yaw

Ankaranın en güzide mekanlarıdır :D Bilen bilir..

şu çıkrıkcılar yokuşu denen yermi yoksa...ulusun arkası değilmi bent deresi fln o taraflarmı hıdırlığa doğru..

Geri