Forever BAŞKENT...

Şimdi Ankara'da gezilecek fazla bir yer yok, bu doğru. Alışveriş Merkezleri olarak Panora, Cepa ve Outlet Center'ı öneririm. Armada'yı saymıyorum bile. Benim en sevdiğim AVM'dir Ankara'da.

Açık yerler diyorsanız en başta Mogan Parkı veya Eymir Gölü. Daha sonra Ahlatlıbel, Devran Tesisleri. İster spor yapın, ister yemek yiyin, ister ormanda yürüyün(ormanın sonunda müthiş gölbaşı manzarası var), ister go-karta binin. Gençlik Parkı yenilendi. Mutlaka gidip görmenizi öneririm. Eski Gençlik Parkı'ndan eser yok. Benim önerilerim bu kadar. Ankara'da fazla gezecek bir yer yok :) Ya da köyüme gelin ben sizi ağırlayım:) Bala-Kesikköprü. Balık tutun, mangal yakın, çadır kurun, eşsiz doğa kokusunu içinize çekin.

5 m migros , cepa, bilkent, arada sırada bir kızılay...ama cepa çok güzel avm olarak..

batıkenttede cumhuriyet tabiki :)

Panora'da güzel. Ama okul yanı olduğu için çoluk çocuğa çok rastlayabilirsiniz. Okul çıkışı saatlerinde :)

var var olmazmı erman nasıl yok , geçen sene yaz ordaydım istinye parkda görevliydim akşam saat 6 da istinye parkdan çıkıyordum 8 de bahçelievlere varıyordum. inanılır gibi bir şehir değil orası ya kabus gibi...heleki ramazana iftar saatine fln denk gelirse eyvah eyvah....trafik hariç rüya gibi bir yer ..

yaf ne zor soru sormuşsun beaaa :D

acity yakın bişeler alcaksam oraya giderim yada burger'a "emekteki çok amele kaynıyo" :kop:

ankara da en gözde mekanım şaşmaz :D heheh.. şaka bir yana yakalıycam seni kısa zamanda..

ha bide bahçelide şenlik bu aralar gayet iyi ortalık, bide ulus rüzgarlı cebeci fln :kop:

var var olmazmı erman nasıl yok , geçen sene yaz ordaydım istinye parkda görevliydim akşam saat 6 da istinye parkdan çıkıyordum 8 de bahçelievlere varıyordum. inanılır gibi bir şehir değil orası ya kabus gibi...heleki ramazana iftar saatine fln denk gelirse eyvah eyvah....trafik hariç rüya gibi bir yer ..

Zaten her gün iş için geçiyorum, hafta sonu mecbur kalmadıkça hayatta karşıya geçmem. Geçersem de erken giderim, erken dönerim. C.tesi sabah 8:30'da doktor için Ataşehir'den Etiler'e geçiyorum, 9:00'da doktordayım. Yarım saat de dönüş sürüyor. Hele ki yazın İstanbul iyice boşalıyor, erken gidip erken dönersen sorun yok.

5 m migros , cepa, bilkent, arada sırada bir kızılay...ama cepa çok güzel avm olarak..

batıkenttede cumhuriyet tabiki :)
Başkan batıkenttemisin?

AVM lerde gezmeyi sevmiyorum açıkçası açık hava iyidir:)
Başkent havalar sıcakken(bugün kötüde olsa) go-kart yapsak?

Cepa ve panora bu aralar en çok gittiğim avmler. Bahçeli ve Bilkent artık fix yerler. Zaten Ankara bitti ;)

Geri