ford focus disel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
her çeşidini kullandım 1.4 -1.6 - 1.8 - 2.0 benzinli dizel iyi araba allah var şimdi laf edemem güzeldir ama insana sürüş keyfi veren bir araba değil onu aramıyorsanız a noktasından b noktasına keyifli rahat konforlu bıraksın isitiyorsanız konforlu oturaklı bir araçda olsun diyorsanız focus iyidir..
arkadaşlar demiş zaten izalasyon ve hafif bir süspansiyon sorunu var araçda..

bana hiç bir versiyonu sürüş keyfi vermemişdir o yüzdende hiç bir zaman ford benim kendi kriterlerim içine alıcağım bir araba değildir.. 1.6tdci motorlu versiyonu zaten benim bildiğim pegeoutdaki 1.6hdi motor..

birde aşırı bir model çeşitliliği var adamın kafasını çorba ediyorlar ambiente collection trend comfort darkline daha aklıma gelmeyen bir sürü paketleri var.. adamlar her bir donanıma paket ismi takmışlar opel öyle yapıcak olsa herhalde astra corsa dan 50 paket çıkarırdı..

arkadaşımda 1.6 benzinli var. Çok memnun.

arkadaslar aldim arabayi 5800 yardimlar icin tsk

arkadaslar resimleri cektim

araba bu

Ekli dosyalar

• Fotograf0032.webp
    Fotograf0032.webp
    50.8 KB · Görüntüleme: 34
  • Fotograf0033.webp
    Fotograf0033.webp
    48.5 KB · Görüntüleme: 27
  • Fotograf0035.webp
    Fotograf0035.webp
    55.6 KB · Görüntüleme: 27
  • Fotograf0034.webp
    Fotograf0034.webp
    42.6 KB · Görüntüleme: 29
fordların dizellerine karşı antipatim vardır (şahsi görüşüm) , çok kullandım ama bir türlü ısınamadım , ancak sağlam araçtır sizin verdiğiniz fiyatta çok makul görünüyor temizse ve başka alternatifiniz bulunmuyorsa alın

fordların dizellerine karşı antipatim vardır (şahsi görüşüm) , çok kullandım ama bir türlü ısınamadım , ancak sağlam araçtır sizin verdiğiniz fiyatta çok makul görünüyor temizse ve başka alternatifiniz bulunmuyorsa alın
araci aldim bugün biraz da yol yaptim cok güzel yarin kendi üstüme aliyorum arabayi

hayırlı olsun güzel araba sıkıntı vermez üzmez ..

maşallah cok temız memnun kalcagına emınım hayırlı olsun

saolun arkadaslar ford fanda var nedense ben burdan kopamiyorum

Hayırlı Olsun güle güle kullanın , içeri ses alması dışında bence bir sorunu yok :good:

Geri