ford focus disel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

copcu06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bu focustan kulanan yada bilgisi olan paylasirsa sevinirim daha önce hic ford marka arbam olmadi sizce memnun olurmuyum fiyati bayagi ucuz burda 2005 model 117000km fiyati 6200 euro

Ford Focus 1.6 TDCi Trend

0183621935001.jpg
0183621935002.jpg
0183621935003.jpg
0183621935004.jpg

Endpreis:

€ 6.200,-

• ABS
  • Airbag
  • Beifahrer Airbag
  • Bordcomputer
  • CD
  • Elektr. Fensterheber
  • ESP
  • Klima
  • Klimaautomatik
  • Nebelscheinwerfer
  • Seitenairbags
  • Servolenkung
  • Traktionskontrolle
  • Wegfahrsperre
  • Xenonscheinwerfer
  • Zentralverrieg

Son düzenleme:
motoru ıyıyse alderım senı uzmez serı ıyı kacar az yakar kullandım 2008 manuel tdcı 115 lık araba cok serı fren lerıde ıyı motor sesı alıyor ıcerı bıraz

ford larin sorunu iceri ses almasi sanirim gerci bilmiyorum cokmu ses aliyo ama bende 1.9 tdi golf 4 vardi uzunyolda cekilmiyodu sesden dolayi sanirim opeller daha sessiz

bence ford yol tutuş ve kullamılan motor olarak iyi ama içeri ses alması sıkntı olabilr eğer imkan varsa test edip ona göre karar verin derim

bu arabayi göstermem fiyati cok cazip sadece bu focus deyil piyasasi böyle astra golf felan hayal fiyat model acisindan 6bin euro civarinda baktigim zaman en ideali bu görünüyo cok ses almasi fazla sorun deyil 2005 model araba ben astrayi sattim yazin 2005 model astra h cdti 10500 aradki farka bakin

o modelin ghiasını bulursan düşünmeden al comfortla arasında çok fark var, resmen sınıf farkı var hissi veriyor.

focus dizel az yakıyor çok kaçıyor ama araçta bi kontrolsüzlük hissi var.
insan kullanırken arabaya hakim hissedemiyor, o da uzun yolda sıkıntı yaratıyor.
şirket araçları focus, çok sık kullanıyorum tek gördüğüm kusur o.
ses de öyle çok sayılmaz

dedigim gibi araba icin verebilecegim en yüksek rakam 6bin euro o fiyatlarda en ucuz araba

6000 evro o arac ıcın cok ıyı bı para yanı sızın acınızdan... almanyada bakıyorumda bıraz daha pahalı gıbı gelıyo... araca donersek arac verdıgı guce gore gercekten cok az yakıyo bu acıdan avantajlı bı arac... ıcerı ses alması konusunda bı fıkrım yok... bu fıyata guzel bı arac gıbı gorunuyo...

saolun arkadaslar bilgiler icin simdi aradim adami enson 6 euro diyo anlastik gibi simdi cikcam arabaya bakmaya kazasizmis muanesi yeni yapilmis kislik yazlik lastigi yeniymis insallah iyi cikarda alirim

Geri