Ford Fiesta 1,4 TDCİ hakkında bildikleriniz?

fiesta için söylüyorum çok zayıf arabalar babama da şirket vermişti evet klima olarak güzel güzel ama yolda çok zayıf hiç seri değil çekiş olarak ta beğenmedim onun yerine corsa C çok çoook daha güzel

ben astra h alırken bir daha bakmak istedim yanın ayaklaşında kapısını açmadan direk opelin mağazasına geçtim hemen yan taraftı boya sorunu var fordlarda dökülüyor corsa cdti öneririm sana hem başını ağrıtmaz hemde OPEL daha ne diyim

1.4 TDCI teknik tabloya baktım gerçekten rekor veriler

Yalnız 2005 Kasalar tip olarak hoşuma gitmiyor.Kutu gibi araba hiç bişeye benzemiyor görsellik olarak.(şahsi görüşüm) :)

son karar sizin

Bizim Şirkette Var Ben Begenmiyorum Acıkcası Bide Güvenlik Olarak Pek Tatminkar Gelmedi Bana, Frene Hafif Dokunmada Direk ABS Girmişti :S ( Belki Şiirketteki Arabanın Azizliğinden ) :D ama Etraftan Duydugum 2 Kaza Haberi , 2 Fiestada Pert Ve İkisininde Airbaglarının Açılmadıgını Duymuştum :S

motor sesi yeter:D
corsadan sonra traktör gibi geliyor bence..;)

İki aracı kullanan biri olarak yakıt konusunda gerçekten tatminkar performansıda yakıt ekonomisine göre bence yeterli ;) onun dışında konforu biraz zayıf kalıyo denilebilir :( yol tutuşu ise küçük bir segmentli bir araca göre yeterlidir ;) Lakin uzun yolda yol sesi ve motor sesi insanı yiyip bitiriyo malesef :( ama sırf yakıtı için düşünebilirim :)

Şimdi zaten bizim opellerle karşılaştırılacak bir araç değil bunlar. fiyatlarındanda belli ediyor kendini:D ama çok ekonomik olması beni cezbediyor. parça sorunu yok, problemsiz bir araç.

2005 yılında dizelinin küçük değer farklarıyla da olsa sınıfının en düşük yakıt tüketim değerlerine sahip olduğunu okumuştum, hatta o zaman bir arkadaşta da vardı. Ama corsa nın malzeme kalitesi ve sürüş keyfini veremeyeceği kesin.

Şimdi zaten bizim opellerle karşılaştırılacak bir araç değil bunlar. fiyatlarındanda belli ediyor kendini:D ama çok ekonomik olması beni cezbediyor. parça sorunu yok, problemsiz bir araç.
Salim abi benide zaten en çok o etkiliyo :) bi depoyla benim yaptığım yolun 2 katına yakın bir yol yapıyo :)

Geri