Focus ta Jetta Kurnazlığı!!!

wv teneke jantlı poloyo 31.500 fiyat çekiyor opak renk birde showroomda baktığımız aracın üstüne satılmıştır yazısı koydular millet wv diye kapış kapış alıyor ee doğuş otoda ne getirsem satıyor diye fiyatları yükseltip donanımı aşağılara çekiyor...

Bir tanıdık 57000' e jetta aldı ki highline dsg 60 küsür binlerde aldığın araba c segmenti. Benzer araçlarda yakın fiyat var diyebilirsiniz lakin 60binliralık sürüş zevki de vermiyor, test sürüşünde benim beklentimin altında çıktı, motor olarak diyecek lafım yok ama kabin sıkıcı malzeme fiyatına göre kalitesiz sürüş zevki düşük biraz hızlanınca başlıyor rüzgar sesi vs. Marka fanatizmi de yapmıyorum çünkü yeni passatı da sürdüm ve o gerçekten iyi keyif alıyorsunuz aracı sürerken ve 105 hp motor o kasayı çok iyi taşıyor, sürüş zevki muazzam. Ben o kadar fiyat yükseltir ve vw düşünürsem kesinlikle passat almaya çalışırdım jetta parasının hakkını vermiyor bence sadece dış görünümü passata oranla biraz daha iyi.

wv teneke jantlı poloyo 31.500 fiyat çekiyor opak renk birde showroomda baktığımız aracın üstüne satılmıştır yazısı koydular millet wv diye kapış kapış alıyor ee doğuş otoda ne getirsem satıyor diye fiyatları yükseltip donanımı aşağılara çekiyor...

haklısın millet wv ve toyota yeni hastalığımız haline geldi nereye gitsem herkes bu markaların kerametinden bahsediyor. 2010 yazında araba bakarken teneke cantlı corollanın üzerinde 47 bin tl gördüm yine koptum.bu aralar wv ve toyotanın popülaritesi yüksek ya bizim milletde kaçanı kovalıyor onlarda bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapıyorlar kendilerineama yersen mart 2011 araba satış rakamlarına geçen hafta baktım binek araçta opel wv toyota hemen hemen aynı

günaydın:)

bu konuyu açma sebebim aaa bakın bakın kekleniyoruz değildi,,uzun zamandır focusun yeni modelini beklediğim için benim gibi bekleyenlerinde olduğunu düşünerek aldığım bir duyumu paylaşmak istedim.Burada insanlar başka insanlarında işine yarabileceği bilgileri paylaşıyorlar...

bu konuyu açma sebebim aaa bakın bakın kekleniyoruz değildi,,uzun zamandır focusun yeni modelini beklediğim için benim gibi bekleyenlerinde olduğunu düşünerek aldığım bir duyumu paylaşmak istedim.Burada insanlar başka insanlarında işine yarabileceği bilgileri paylaşıyorlar...

ben sizin için yazmadımki, ilk mesajınızdan ağırlıklı olarak Focus için açılmış bir başlık olduğu belli oluyor zaten. VW ile ilgili yazılan diğer mesajlar için yazmıştım. zamanında biz bahsedince Opel fanatikliği oluyordu:)

benim ilk arabam golf4 ikinci astra h burda da vw cok pahali diyerlerine göre hatta türkiyeden daha fazla farkvar ikinci ellerinde benim suanki arabam focus 2 ayni model golf ikikati pahali benim düsüncem vw güzel arabadir ama fiyati konusunda bukadar farki hak etmiyor

Bu rakamlara bu sınıfta araba almak bana pek mantıklı gelmiyor.Nerdeyse Audi, Bmw fiyatlarına dayandı.Dikkat ederseniz araç sınıf ayrımını azalttılar, jetta yı passata benzetip fiyatını sınıfının üstüne çıkarıyorlar.Diğer markalarda bu stratejide.

haklısın millet wv ve toyota yeni hastalığımız haline geldi nereye gitsem herkes bu markaların kerametinden bahsediyor. 2010 yazında araba bakarken teneke cantlı corollanın üzerinde 47 bin tl gördüm yine koptum.bu aralar wv ve toyotanın popülaritesi yüksek ya bizim milletde kaçanı kovalıyor onlarda bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapıyorlar kendilerineama yersen mart 2011 araba satış rakamlarına geçen hafta baktım binek araçta opel wv toyota hemen hemen aynı
amcamın arkadaşı 2004 model toyota corolla terraya 27 bin para vermiş :D amcamda sol var valla ben bile verirdim diyo amcam o fiyatlara millet kapış kapış wv toyota alıyo...

Geri