FlorHasanlı Angel Taktım Nasıl Olmuş?? :)

invisibleagle

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Sevgili arkadaşlar Sonar angel kitimin gündüz görükmeyen halkalarını çıkartıp florasan angel halkaları taktırdırm.Ayrıca içini tekrardan parlak siyaha boyattım.Artık gündüz bile angellarım 500 mt den gözükecek.Toplam maliyeti 200 ytl oldu ama çok tatlı oldu.Zonguldakta Yıldız Tuning de taktırdım ve bu uygulamayı yapamadığı araç yok.Gözümün önünde 2 saatte pejo 307 yi angelladı o da süper oldu.

Şimdi geçelim resimlere ve yorumlarınıza :)

dsc00736jb0.jpg

dsc00738lk5.jpg

dsc00739uf6.jpg

Ve eski panjurumun anısına bu iki eski resimi de ekliyorum.Ayrıca yeni panjur çalışmaları da bitmek üzere.Ayrıca sırada xenon ledli stoplar ve bakalitlerin siyaha boyanması işleri var.Bakalım hayırlısı :)

dsc00562af2.jpg

Bu resim de çiçekli fln asortik çıkmış :)

dsc00672vk9.jpg

walla çok hoş siyah araba her zaman ne olsada güzel

maşallah eskısınden cok daha guzel olmus

abi çok güzel panjura ne yaparsan anlat bize tamam mı hatta iyi olursa bizede yaptıracan orda bide bakalitleer boyanacak demişsin hangisi boyanacak

çok güzel maşallah....

abi çok güzel panjura ne yaparsan anlat bize tamam mı hatta iyi olursa bizede yaptıracan orda bide bakalitleer boyanacak demişsin hangisi boyanacak

Serkan bakalitler derken aracın lastik üstünde duran dodiklerinden bahsettim, plastik ve gri renkte olanlardan.Fırın da boyanacak o kısımlar.Ve 1 ay sonraya gün alabildim ustadan.Şimdilik böyle binecez artık :)

Panjura gelince; Daha önceden orda benim tasarımım bi panjur vardı.Şimdi aynı panjuru daha kaliteli bi malzemeden üreteceğiz.Ve maliyeti gerçekten ucuz olacak.Bakalım ilerleyez zamanlarda göreceğiz :)

Ayrıca arkadaşların görüşlerine teşekkür ediyorum

Angellar harbiden güzel olmuş yaa, gözüm kaldı.Pardon, gözümü aldı. :D

Angellar harbiden güzel olmuş yaa, gözüm kaldı.Pardon, gözümü aldı. :D

Erman nasılsın.Birbirimize yorum yazmayalı uzun olmuştu yaa :) Sende bi değişiklik varmı görmeyeli??

yeni panjurun daha güzel bence sakın değiştirme.angellarda yakıyo hayırlı olsun

güzel olmuş kazasız belasız inşallah

Geri