Fk Angel Eyes Sorun

mertcoskun

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ARKADAŞLAR HERKESE MRB ASTRA G FK ANGEL EYES FARLARININ MERCEKLERİNDE SORUN OLDUGUNU DUYDUM YANİ Bİ HELLA VEYA Bİ SONAR A GÖRE IŞITMASI COK DÜŞÜYOMUŞ BUDA FK KULLANMIŞ OLDUGU MERCEKLERİNDEN KAYNAKLANIYOMUŞ FK ANGEL EYES MERCEKLİ FAR KULLANAN ARKADAŞLARDAN VEYA BİLEN ARKADAŞLAR VARSA YARDIMCI OLURLARSA SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.:confused:

bende fk angel eyes kullanıyorum ama hiç bi sorun yaşamadım... orjinal farlardan daha iyi aydınlatıyor

Arkadaşlar kadıköyde www.sdrtuning.com Serkan var. Telefonla opelim.net ten ulaştım numaranıza Nidadan aldım diyerek bilgi alabilirsiniz. Ayrıca yeni çeşit sonar,fk angeleye getirmiş haberiniz ola...

ilginç ama paylaşım için sağol NİDA

Fk veya Sonar gibi markaların farlarının mercekleri çok kaliteli olmadığı için sağlıklı bi aydınlatma beklememek lazım,Hella iyidir ama o da pahalı malesef;sadece estetik bi görüntü için taktıracaksan problem olacağını sanmıyorum ...

Paylaşimlariniz Için Teşekkürler. Ama Far Bu Estetigi Kadar Iyide Aydinlatmasi Gerekir. Sonra Akşam Cukurlari Secemezsek Jantlarimiza Lastiklerimize Yazik Olur....

Geri