Fırça Çiziklerini Nasıl Kapatırım

Y V Z 0 8

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Siyah renk araba 2 veya 3 kez fırça ile yıkanmış nasıl giderebilirim bu çizikleri fikri olan varmı ?

pasta cila ama makina ile olması şart ama bu zamanlarda yaptırma genelde yağmurlu oluyor hava bence biraz sabret yaza doğru kapsamlı pasta cila attır :)

pasta cila ama makina ile olması şart ama bu zamanlarda yaptırma genelde yağmurlu oluyor hava bence biraz sabret yaza doğru kapsamlı pasta cila attır :)
Pasta Cila Boyayı İnceltiyo falan diyorlar birde açıkcası makına curdurmadan kendim uygulayabileceğim birşey olsun diyorum veya da boya koruma falan dusunuyorum

kendi ellerinle pasta atman çok zahmetli olur cilayı atarsın ama pastayı atsanda zor çıkarırsın
pasta cila boyaya zarar vermez aksine boyayı toplar
boya koruma benim bildiğim kadarıyla pasta cilanın kibar tabiri
yanlış olabilirim

Olabilir bencele Nono sistem falan diyorlar ama tam bilemiyorum bende arabam zaten kapalı garajda ne güneş ne yagmur 2 kez yıkandı ama çok çirkin geliyor gözüme sonaxın bi iki ürününü denedim ama tam randıman alamadım

valla en iyisi sonax da kış tam bastırmadan boya yeniletme ve koruma yaptırman.yazı bekleme asıl boya çamur ve kar suyundan etkileniyor yarın kar yağdığı zaman yola atılan tuzun zararıda daha çok

bakalım bi boyakoruma şart galiba

pasta bı nevı zımparadır dıyebılırız boyayı ınceltır dıyenler dogru söyluyor

en iyisi boya koruma Opis te bi tane Vectra görmüştüm 93 vişne çürüğü arabaya boya koruma yapmışlar benim arabadan daha yeni duruyodu ama boya koruma yaptırmak için en az 2 sene geçmesi lazım bence arabanın rengi matlaşmaya başlayınca yaptırılmalı

3m in koruması var 1 kutu al yıllarca kullanırsın boyanın üstünde cam gibi bir tabaka oluşuyor yaklaşıkda 6 7 ay gidiyor çizikleri ve hataları saklıyor.Ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum 35 mi 40 mı öyle bi paraya almıştım.Arabam 97 sanki ilk günkü gibi parlak duruyor

Geri