finansal güvence danışmanlığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bimmer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bi yakınım geçenlerde yurtdışı bazlı özel bir sigortacılık şirketinde finansal güvence danışmanı olmak için mülakata girdi ve bugün aradılar mülakatı geçmiş iş görüşmesine çağırıyorlar.

şimdi nedir bu finansal güvence danışmanlığı? bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba??

yakınınız bılmıyormu bunun cevabını. yoksa o da mı merak edıyor iş tanımını

yakınınız bılmıyormu bunun cevabını. yoksa o da mı merak edıyor iş tanımını

ya ilk görüşmeye gittiğinde fazla bi açıklama yapmamışlar görüşmeye ve tartışma ortamına almışlar o kadar. daha 3 gün sonra gidince öğrenecek ne olduğunu. internette da fazla bişey bulamadık...

hangi şirkete giriyor ?

finansal güvence danışmanı bireysel emeklilik sisteminde faaliyet gösterir diye düşünüyorum...

taa okuldan yeni mezunken askerlik şartı vardı her yerde, bitane sigorta şirketi finans danışmanı gibi bi ilan vermişti ben de askere kadar takılırız düşüncesiyle başvurdum sonra görüşmeye aldılar, dediğiniz gibi grup halinde bi görüşme yaptılar
orada anlatılandan gördüm ki danışmanlık uzmanlık falan yoktu işin içinde, poliçe satmak için gençler arıyorlardı,
bana ters geldiği için görüşmeyi uzatmamıştım o zaman fazla, sonradan gördüm ki bu tip işlerde,temel amaç bu kişilerin eşine dostuna satış yapıp sonra kotan düştü deyip kapı önüne koymak

tabi bu söylediğinizle aynı mıdır bilemem, şu devirde iş iştir deyip bi gidip görmekte fayda var bence

hangi şirkete giriyor ?

finansal güvence danışmanı bireysel emeklilik sisteminde faaliyet gösterir diye düşünüyorum...

aegon emeklilik diye bir firma. hollanda bazlı bi şirketmiş.

aegon emeklilik diye bir firma. hollanda bazlı bi şirketmiş.

büyük ihtimalle emeklilik poliçesi satıcak ama onu satmak içinde belge gerekiyor sınawla belge alınıyor...

gzl bir iş sigortacılığa benziyor zaten 2 ay eğitim verirler çalışırken böyle işlerde

Geri