Filmli Camlı Toplu Taşıma Araçları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haydut25

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bu sabah bir korna çaldı baktım komşunun çocuğunun okul servisi gelmiş.Araca bindirdi gönderdi.Birşey dikkatimi çekti aracın camları flim çekilmiş.Komşuy bakarmısınız dedim buyrun dedi.O araçla nasıl gönderebiliyorsunuz çocuğunuzu dedim.Neden dedi.ARacın camları flim kaplı ve toplu taşıma araçlarında acil çıkış o camlardır dedim.ARaç kaza yapsa yanmaya başlasa ve elektronik bir arızadan kapılar açılmasa camlardan çıkmak zorunda kalırlar ve o flimler camın dağılmasına engel olur.Birde ypıştırma cam yerinden çıkması imkansız dedim.Bunu göre göre halen nasıl izin veriyorsunuz dedim.Adam durdu durdu, ilk söylediğinizde kızdım nasıl bir soru diye ama çok haklısınız dedi, yanımda servis şirketini arayıp aracınızdan şikayetçiyim başka arç istiyorum diyerek benim dediklerimi anlattı.Yarın başka araç gelirmi bilmem.

Bunu sizlerle paylaşmak istedim çünkü;

Mutlaka siz arkadaşlarımızın çocukları, eşleri, kardeşleri, anne ve babaları servis aracıyla işe gidip geliyordur.TÜVTÜRK te hafif kusur olarak geçen bu flimli camlı araçlar yukarıda yazdığım gibi kesinlikle tehlike arz ediyor.Sizler de bu şekilde tepkinizi koyarak servis araçlarını kullanan aile fertlerinizin başına gelecek olası bir tehlikeyi önleyin.

Şahsen ben bu olayın akabinde TÜRVTÜRK e mail atarak toplu taşıma araçlarında camların acil çıkış olarak kullanıldığı için flimle kaplanmasının bir çok tehlikesi olduğunu yazarak ivedilikle bu konuda bir düzeltme yapmalarının grekli olduğunu belirttim.Alacağım cevaba göre gerekirse ulaştırma bakanlığına, hatta cumhurbaşkanlığına kadar dilekçelerimi ulaştıracağım.Ayrıa TÜVTÜRK e attıım mailde, araçlarımızı muayene yaptırırken bu tip ticari araçların muayen istasyonlarındaki görevlilerle çalışan komisyoncuların aracılığıyla kusursuz olarak geçirildiğini de belirttim.Dediğim gibi olayların gidişatına göre tepkim en üst makamlara kadar yansıyacaktır.Bu konuda hepimiz duyarlı ve tepkili olalım arkadaşlar.

camları boyatmış da olabilir, düşük bi ihtimal ama yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız.

cam filmi camın kırılmasına engel değil ki dağılmamasına engel olası bir tehlikede o filmin fazla engel teşkil etmeyeceği aşikar incecik film bu zırh değilki

cam filmi camın kırılmasına engel değil ki dağılmamasına engel olası bir tehlikede o filmin fazla engel teşkil etmeyeceği aşikar incecik film bu zırh değilki

İnşallh böyle birşey yaşamazsınız.Yukarıdaki yazıma rağmen böyle bir cevaba başka birşey diyemem :)

İnşallh böyle birşey yaşamazsınız.Yukarıdaki yazıma rağmen böyle bir cevaba başka birşey diyemem :)
inşallah yaşamam ben yazınıza saygı duyarım ama abarttığınız gibi bir sonuca yol açmaz cam filmi,cam filmine gelene kadar okul tasıtlarındaki sürücülere el atmak lazım alkolle yola cıkanı mı dersin,kural ihlali yapanı mı dersin daha neler neler cam filmi cok masum kalır kısaca

inşallah yaşamam ben yazınıza saygı duyarım ama abarttığınız gibi bir sonuca yol açmaz cam filmi

Kaza yapıp motoru alev almış bir aracın birden arka lastiğinin patlayıp oluşan hava sürkilasyonuyla içindekilerin yanması olasılığı ne kadar dır?Belki milyonda bir.Ama gözümün önünde 3 kişilik bir aile arabadurup alev aldıktan sonra müdahele edilene kadar lastiğin patlamasıyla arabanın içinde canlıcanlı yandılar.

Belki abartıyor olabilirim, ama benim ailemi taşıyorsa bu toplu taşıma araçları, ben abartmak zorundayım.Çünkü ölümün dönüşü yok.

Kaza yapıp motoru alev almış bir aracın birden arka lastiğinin patlayıp oluşan hava sürkilasyonuyla içindekilerin yanması olasılığı ne kadar dır?Belki milyonda bir.Ama gözümün önünde 3 kişilik bir aile arabadurup alev aldıktan sonra müdahele edilene kadar lastiğin patlamasıyla arabanın içinde canlıcanlı yandılar.

Belki abartıyor olabilirim, ama benim ailemi taşıyorsa bu toplu taşıma araçları, ben abartmak zorundayım.Çünkü ölümün dönüşü yok.
kimin nerede ve ne şekilde öleceğini sadece ALLAH bilir cok basit sebeplerle insanlar hayatını kaybedebiliyor neyse ben sizle polemiğe girmek adına yazmadım sadece cam filmi behse konu ölüme neden olmaz onu belirtmek istedim kırılan bir camda film engel teşkil etmez bence

Bence diyorsunuz.Kanıtı yok.Yada destekler bir ispatıyok.Ama milyonda bir ihtimal de olsa camın dağılmasına engel olduğu taktirde bedeli yüksek olur.Ha, her koyun kendi bacağından asılır o da ayrı mesele.

şöyle söyleyeyim ben cam filmini savunmuyorum aracımda da yok sizin tepkinize de saygı duyuyorum dediğiniz gibi çocukları taşıyan bir aracta cam filmine ne hacet adam işini yapsın güvenlice götürüp getirsin

şöyle söyleyeyim ben cam filmini savunmuyorum aracımda da yok sizin tepkinize de saygı duyuyorum dediğiniz gibi çocukları taşıyan bir aracta cam filmine ne hacet adam işini yapsın güvenlice götürüp getirsin

Arkadaşım fkirlerimizi tartışıyoruz başka birşey değil medeni insanlarız tabiki fikirlerimizi karşılıklı tartışacağız.

Geri