benim aracımada filmli camdan ceza yazdılar 66 tl. muayeneden sorunsuz geçmişti. ülkemizdeki saçma kanunlardan biride bu olmalı ya tüv onaylamamalı yada trafik polisi karışmamalı. işin açığı kendi arabalarına baksak onlarınkilerde filmlidir.
Bunun neresini saçma buluyorsunuz adamlar acık ve net yazmış Sadece devlet araçları ve orijinal siyah camlara izin var diye. Esasında Film çekerek kendimize zarar veriyoruz. Neden çünkü Filmler camı tutar herhangi bir kaza anında camın patlamasını önler yada tuz buz dediğimiz sistemle patlamaz bütün bütün parçalar halinde patlar. Bu kaza anında aracın esnemesine, camların küçük parçalara ayrılıp zararsız halen gelmesini olumsuz yönde etkiler.
Zamanında Otobüslere çekilen simsiyah filmler İzmir Tekirdağ arasında seyahat eden bir otobusün yoldan çıkıp yanması ile içerideki insanlar yanmasına neden oldu. İnsanlar camları patlatamadığı için öldüler, ölenlerin yakınları mercedese dava açanlar bile oldu ama mercedesin bilir kişileri Cam Filmi yüzünden olduğunu ispatladı.
Bakın benim danışmanlık firmam var Gıda üretim yerlerinde Camlara film mecburu neden? Eğer cam kırılırsa küçük parçalar halinde gıda içine düşüp gözden kaçmasın diye.
Yukarıda sercan1921 adlı üyemizin yazdıklarını ve benim eklediklerimi lütfen iyi okuyun. Sonra Yasalara saçma diyin!
Son düzenleme: