Kesecek bişeyler kalmayınca filmlerden kesecekler artık.. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cezalardan artik prim alacaklar diye bir seyler duymustum. rusveti engellemek icin.
ondan artmis olabilir cezalar.
film konusuna gelince otomotiv dali hocasi film ve cam uzmani mi ki?
araclarda on cam mikalidir. kiramazsiniz. neden cunku cam patladiginda icerdekilere zarar vermesin. yan camlar temperlidir. neden? cunku tempersiz cam patladiginda saplanir. temperli cam patlamaz ama jilet gibi keser. gene de digerinden cok az tehlikelidir.
ama filmli cam dagilmaz. gida da kullanan arkadas soyledi hjerkes de biliyor.
ama onun ve otomotiv dali hocasinin heralde bilmedigi filmli olan taraftan camin cok kolay acildigidir.
neden yillardir volvolar yan camlari da lamine yapiyorlar? dunya da guvenlige en cok onem veren otomotiv markasi volvo.
neden avrupa da amerikada belli standatlar cercevesinde (koyuluk dereceleri) kaliteli (kansere sebep olmayan, engelleyen) cam filmleri tavsiye ediliyor da bize gelince tehlikeli oluyor?
boyle yararli bir seye tehlikeli demek cok tuhafima gidiyor.
ayrica petrol ithal eden ulkemiz icin cok onemli bir urun cam filmi yakit tasarrufu acisindan.
Arkadaş bende sizi hiç anlamıyorum. Peki ya Otomobil camı konusunda herhangi bir sertifikanızmı var -ki sertifikanız olsa bile bir prof. dan üstün bir sertifikamıdır. bu gibi bölümde Bir Profu hiçe sayarak, Kendi yorumunu katıyorsunuz demek ki siz REKTÖR felansınız. Anlattığınız şeyler de o kadar eminsiniz ki bu ülkenin yetiştirmiş olduğu bu bölümde ihtisas yapan bir insanı hiçe sayıyorsunuz.
Şimdi anlıyorum TV'lerde neden durmadan İsveç bilim adamların araştırma merkezin de sonuçları açıkladığında inandığımız. Kendi ülkemizin bu alanda binlerce öğrenci yetişirmiş, yüzlerce makalesi, binlerce araştırması olan bir insanı sallamıyor.
Bakın Volvonun camları mika olabilir. Fakat emnimki kolay dağılan bir yapısı vardır. (Ben bilmediğim için tahmin yürütüyorum).