Filmden ceza yiyordum ki....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ersen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ersen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Evet arkadaşlar film cam yüzünden benide çevirdiler en sonunda Bahçelievler (ist) uefa kupası heykeli önünde ögle saatlerinde 3 motorlu (1 trafik 2 toplum polisi ) polis tarafından çevrildim bir tanesi ruhsatı aldı kaputu açtık başladılar incelemeye baktılar ordanda bişey çıkmadı trafik olan grup taktılar cam filmine bunların yasak olduğunu bilmiyomusun dedi bende güvenlik için dedim arabada çocuk oluyor sürekli o sebepden dedim almış o sırada elinde ceza makbuzu geldi yanıma yazacak başka care yok diye düşündüm diger polislerden biri benim oğlanla konuşmaya çalışıyo polis sordu sen büyüyünce ne olacaksın bizimki polis olucam dedi hangi takımlısın dedi polis bizimki cimbom dedi polisle muhabbeti ilerletti adın ne dedi kaan dedi o sırada elinde makbuz olan polis benimde adım kaan bende cimbomluyum dedi başladı benim oğlanı sevmeye biraz sevdi sonra döndü bana adaşıma ceza yazmıycam ama babası söktür bu filmleri dedi tamam abicim en kısa zamanda dedim hemen uzaklaştık benim oğlan 4 yaşında ilk polis bağlamasını başarıyla atlattı :D ancak bende önce cevrilen arabaya hem ceza yazdılar hemde bir form tarzı bişey doldurttular

oğlanı yanından eksik etmeden devam o zaman :D

bu ara trafiğe bişeyler oluyor, herkes ceza yedim diye konu açar oldu, para lazım devlet babaya sanırım..

Anahtarı oğluna ver bundan sonra :D

gecmiş olsun fılımler kac numaraydıkı göze battı :)

Bütçe açıkları var arkadaşlar dikkatli olalım .

Film konusu yıllardan beri böyle ne serbest ne yasak tüv film bizim işimiz değil diyor aracı geçiriyor trafik film yasak diyor muayeneye gönderiyor. En iyisi çektirmemek gibi gözüküyor.

Geçmiş olsun, olsun böyle vakalar

şansınız yaver gitmiş :))

demekki bütün Polisleride aynı kefeye koymamak gerekiyormuş,aralarında düzgünleride var.Her toplumda,her meslekte bulunduğu gibi bir çürük elma için tüm sepeti karalamakta gereksizmiş.Sizede geçmiş olsun.Ama cam filmini söktürseniz daha iyi olur bir dahaki sefere bu kadar şanslı olamayabilirsiniz

filmler in derecesi neydi koyuluk durumu?

3 yıldır 1 numara kullanıyorum belli bile olmuyor,

Çok geçmiş olsun..

Geri