Fikrinizi alayım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan antor51
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

antor51

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba. Bugün talilsiz bi olay geldi başıma trafiğin sıkışık bi anında aracımın sol arka tekerleğin plastik çamurluk kısmı sürtülmüş daha doğrusu sürtmüşler ve boyası kalkmış..(Tam tekerleğin üstündeki ufak bi parça 15 cm kadar) Yeni farkedebildim. Bu kısmı boyatırsam çok fark olurmu kaporta ile . Ya da ne yapmamı önerirsiniz. Boyatınca fiyatı düşermi aracın? Renk moonland gri.Bugün bi yere sordum bilgisayardan rengi çıkarırız yaparız 90 milyona olur dedi. Aracım opel astra classic 2007 1500 km de .

kaskon yokmu kaskon varsa hasarsızlık indiriminden yaptırabilirsin

çok büyük değilse boyatma bence...satarken boyalı olduğu için ufak bir çizikte bile kazalı muamelesi yapıyorlar...

Kasko var tabiki. Ya çok çirkin duruyo yaptırmak lazım mecburen. Plastik kısımda genede fiyat düşermi acep

arka tampondan bahsediyorsun herhalde ileri bi sorun olacağı zannetmem boyatırsan

benim başıma gelmişti sol çamurluk üzerine sarhoşlar şişe vurmuştu servise verdim hiç belli bile olmuyor çünkü servis boyayarken rengin değerini ölçerek boyuyor bence yaptır yoksa gözün hep oraya gidecek canın sıkılacak kaskonun hasarsızlıkta gitmez beyan verirsin

orayı gördükçe canın sıkılacak o yüzden kaskodan yaptır ama önce birkaç açıdan fotoğrafını çek çünkü çamurlukta boya var dedin mi herkes şüphelenir kazası varmı ciddimi değilmi diye fotoğrafları gösterirsin aracını normal fiyatından satarsın

Çok teşekkür ederim arkadaşlar yarın bi bakayım. burada serviste y ok ama başka bi servise yaptırabilirim belkim. En yakın kayseride var . İlginize çok teşekkürler arkadaşlar . Saygılarımla.

ya boyat ama araban metalik boyalı ise tamamen boyatman gerekiyor parçayı çünkü metalikde sonradan yapılan boya uymuyormuş eskisi ile

Çok teşekkür ederim arkadaşlar yarın bi bakayım. burada serviste y ok ama başka bi servise yaptırabilirim belkim. En yakın kayseride var . İlginize çok teşekkürler arkadaşlar . Saygılarımla.
Kaskon hangi firmadan. Bir çok kasko firması bu şekilde çizik gözük gibi ufak hasarlarda ücretsiz düzlettiriyorlar. genelde autoking ile anlaşmalılar.
Bence önce kasko firmanda böyle bir hizmet varmı araştır.

Geri