Fikriniz Nedir ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _Vectra_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_Vectra_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracım opel vectra b 20.16 bugun arabamı lifle kaldırıyım dedik altını yoklayam dedim yoklamaz olaydım :)

Masraflar:

4 amartisor
4 ön arka disk ve balata
2 rot başı
1 rot mili
2 z rot

Bide bunlardan : hariç yağ kaçağı ve radyoterim delik Direksiyon pompasından hafif bi zırıltı direksiyonu çevirince birazdaha artıyor ses

Sizden toplam ne kadar masrafım işçilik ile olur onu öğrenmek istiyorum

Arabamı yaptırıyımı satıyımı bu kadar masraf altına girmekten çekiniyorum. :help:

Bunlar her aracın başına gelebilecek normal şeyler. Her aracın belli aralıklarla ön takım parçaları değişir, rutin parça değişimi için araç satılmaz (radyatör delinmesi, yağ kaçağı hariç), satılmaya kalkılsa bile arabadan anlayan bir alıcı bu masrafları fiyattan düşerek alır, arabadan anlamayan birine aracı bu şekilde satılma ihtimali elbette var ama eminim aracın yeni sahibi sık sık kulak çınlatır.

Kullanıcı iseniz çaresi basit. Kaporta sağlam olduktan sonra isterse motor olmasın ama ben bu kadar sorunu olan bir arabanın motoruda sağlıklı sayılmaz derim. Maliyet olarak 800-900 bulur belkide biraz aşar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben olsam aracı satacak dahi olsam bunları yaptırırdım. eğer satacaksamda bu masrafları söyler satarım. arkamdan kimsenin konuşmasını istemem. ama araba alıp satmak zaten masraflı bir iş. hem alacağınız aracın böyle olmıcağını garanti edemezsiniz. aracınızı yaptırın binin.

Bende satmak istemiyorum ama :) boyadada içten paslanma vernik kalkması kabarcıklar çıktı bilmiyom satıyımı yaprıyımı :) çelişkideyim. Ama arabam diri modeline göre

Ben de geçen hafta 90.000 deki aracımın komple triger seti,debriyaj seti,yağ,termostat,buji,filtreler ve fren balatalarını değiştirdim malzeme ve yetkili servis işçilik dahil totalde 1.357 lira ödedim ama en azından 150.000 km falan kafam rahat Allah nasip ederse biniyorum ve çok memnunum inşallah bi sıkıntı çıkarmaz ... :alkis:

Geri